Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Seniorkonsulenter IKT - klientvirtualisering

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.12.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Har du et ønske om å bidra til at Sykehuspartner skal jobbe smartere?

Sykehuspartner HF søker etter to seniorkonsulenter til seksjon Klientvirtualisering, vi har ansvaret for Citrix, Ivanti Workspace og SikkerPrint for å nevne noe.

Vi ser etter noen som ønsker å jobbe på tvers i seksjonen, se helheten i de tjenestene vi leverer og samtidig bidra til at vi får mer IKT ut av hver eneste skattekrone.

Seksjonen hører til under avdeling Arbeidsflate som tilhører virksomhetsområde IKT-tjenester hos Sykehuspartner HF.
Arbeidsflate har ansvaret for sentralisert drift av desktop, Citrix-produkter, brukervirtualisering med Ivanti IWC/RES-software, drift og vedlikehold av klienter, print- og skannsystemer, samt tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen hos alle helseforetak i Helse Sør-Øst.

Arbeidsted kan være Gjøvik, Oslo eller Porsgrunn. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon du er interessert i å jobbe ved.  

Arbeidsoppgaver

 • Drift av dynamisk arbeidsflate (Ivanti / RES-miljøer - Workspace og Automation)
 • Drifte Citrix XenDesktop / XenApp miljø
 • Optimalisering av dynamisk arbeidsflate og våre virtuelle arbeidsflater 
 • Bistå med oppsett, konfigurering og vedlikehold av tilhørende infrastruktur
 • Etablere og oppdatere dokumentasjon
 • Delta i operative leveringsprosjekter
 • Gi råd og teknisk støtte til tekniske ressurser, forvaltere og tjenesteansvarlige


Kartlegge helseforetakets bruksmønster og levere arbeidsflaten til bruker på best mulig måte (funksjons-PC, klinisk bærbar, osv.)
Behandling av 3. linje-saker herunder håndtering av incidents, changes og problems
Andre prosjekt eller linjeoppgaver ved behov.

Arbeidsoppgavene knyttes primært til drift av den dynamiske arbeidsflaten (Ivanti IWC/RES) og virtuell arbeidsflater(XenApp/XenDesktop), men konsulenten kan måtte gå inn i andre arbeidsoppgaver ved behov. Den som ansettes må være innstilt på endringer også endringer i arbeidsoppgaver   

Kvalifikasjoner

 • Kunnskap til og erfaring med Ivanti / RES Suite inklusiv Workspace Control og Automation er en fordel men ikke et krav
 • Kjennskap til drift av Klienter
 • God kjennskap til sikring av arbeidsflater 
 • Gode kunnskaper til systemer som henger sammen med IWC/RES Suiten bl.a. SCCM, Windows OS, App-V 5.1, Citrix XenApp, XenDesktop, Provisioning Services, StoreFront og Active Directory
 • God forståelse av infrastruktur og avhengigheter for applikasjoner og tjenester på Citrix, Active Directory, nettverk, Citrix Report Center og IWC/RES (dynamisk arbeidsflate)
 • Kjennskap til skripting (PowerShell, IaC eller andre skriptmetoder)
 • Evne til å løse komplekse problemstillinger uavhengig av verktøy eller system
 • Bachelorgrad relatert til helse eller IKT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Ønskelig med kjennskap til ITIL-rammeverket


Det vil være en fordel om du har erfaring fra større IKT-miljø  

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige ferdigheter

 • Utpreget serviceinnstilling
 • Strukturert og kvalitetsbevisst
 • Løsningsorientert og fleksibel
 • Endringsvillig 
 • God samarbeidsevne
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, må beherske norsk flytende, skriftlig og muntlig
 • Systematisk og strukturert

Vi tilbyr

 • Faglig utvikling
 • Jobben i Sykehuspartner vil gi deg mulighet til bidra til forbedring av IT-leveranser i en samfunnsnyttig bransje
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver


 Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Kenneth Røvik
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
415 27 977
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen