Lyst til å gjøre Nordens største aktør innen betalingsløsninger enda bedre? Fullstack-utvikler søkes til PayEx!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Søker du mer ansvar i din karriere som utvikler? Motiveres du av et stort samfunnsansvar og løsninger som brukes av utallige mennesker hver dag? Da håper vi å lese din søknad!

Informasjon om stillingen

PayEx er et av Nordens største aktører på betalingsløsninger, og utvikler moderne og effektive løsninger for internett, mobil og fysisk handler. Enten du er på butikken på hjørnet, bestiller klær over nettet, eller får en faktura i posten, så har du nok sett logoen. PayEx sine tjenester finnes overalt og har stor påvirkning på din hverdag.

Nå er PayEx på utkikk etter å styrke teamet sitt og søker dermed etter en dyktig senior fullstack-utvikler for å gjøre nettopp det. I rollen vil du bistå med å utvikle komplekse, verdiskapende og brukervennlige produkter som brukes av tusenvis av kunder hver dag. Til rollen forventes det at du har et solid grunnlag innen Fullstack eller Backend- utvikling, og du er komfortabel med å bruke Backend- språk som C#, C++, Java, SQL eller lignende. Videre er du kjent med å designe og utvikle APIer, og fra tid til annen vil du også få muligheten til å jobbe med litt med Frontend- kode.

Teamet du vil bli en del av består i dag av 5 backend og 4 frontend-utviklere som jobber kryssfunksjonelt for å utvikle PayEx´s tjenester. Her vil du oppleve et godt arbeidsmiljø med kollegaer med en god blanding av erfaring og kompetanse. Vi tror på kompetanseoverføring og vi håper at du som ansatt er lærevillig og nysgjerrig av natur.

Du blir tilbudt

 • Fleksibel arbeidstid du kan tilpasse selv
 • Jobb fra hvor du vil, så lenge vi samles på kontoret på onsdager
 • Ta del i helsefremmende tiltak som «wake up» og massasje
 • Subsidiert pris på Personalrestaurant, og adgangskort ladet med 700 kr hver måned til benyttelse av mellommåltider i bygget. Fersk frukt er gratis!
 • Svært gunstig subsidiert rente ved boligkjøp
 • En unik beskyttelsespakke med omfattende forsikringer og beste pensjonsordning
 • Tilgang på nyrenovert og moderne kontor midt i Oslo sentrum

Arbeidsoppgaver

Som person er du lidenskaplig opptatt av gode løsninger og kodekvalitet, er hjelpsom og deler gjerne din kunnskap med andre. Du vil bidra til å utvikle både interne løsninger, og løsninger som skaper verdi for PayEx sin kunder. Blant annet vil du jobbe med:

 • Design, nyutvikling og testing av ny programvare
 • Forstå, effektivisere og finne nye løsninger for å imøtekomme forretningsbehov
 • Løse utfordringer og oppgaver på tvers av team og tjenesteområder
 • Bidra til automatiserte tester og testrammeverk som understøtter kontinuerlige leveranser

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning innen IT
 • Har minimum 4-5 års erfaring innen backend eller fullstack-utvikling
 • Har et ønske og en nysgjerrig holdning til å utvikle seg innen systemutvikling
 • Erfaring med utvikling i .NET og C#
 • Har erfaring med å jobbe prosjektbasert
 • Kan kommunisere flytende på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast stilling i PayEx
 • Plassering: Kongens gate 6, 0153 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. PayEx har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

PayEx er Nordens største aktør på betalingsløsninger, og utvikler moderne og effektive løsninger for internett, mobil og fysisk handel. Enten du er på butikken på hjørnet, bestiller klær over nett eller får en faktura i posten, så har du nok sett logoen - PayEx sine tjenester finnes overalt og har stor påvirkning på din hverdag.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen