Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å bygge opp BDO sin Digital Business Transformation satsing?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.12.2022
Gå til søknadsskjema

Er du på en plass i karrieren din der du ønsker å utvikle deg i et nytt team med korte beslutningsveier, stor påvirkningskraft og hvor du blir en tydelig profil i et stort selskap som tar bærekraftig utvikling på alvor? Da kan du bli med på BDOs nye satsing!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med BDO ser Academic Work etter en konsulent til deres helt nye avdeling Digital Business Transformation. Denne avdelingen vil jobbe mot kunder i ulike bransjer, både offentlig og privat sektor. Prinsippene som avdelingen er bygget på er at de alltid skal være på kundesiden, være systemuavhengige og være en objektiv rådgiver. Sentrale oppgaver vil være deltakelse i prosjekter hvor de hjelper virksomheter i omstillingsprosesser der du vil være en rådgiver med spisskompetanse på digitalisering.

Digital Business Transformation er et viktig tjenesteområde innenfor rådgivning, og bistår virksomheter med forretningsforståelse og digital innsikt der de utnytter teknologi for å oppnå varige endring for deres kunder. Digital Business Transformation skal bistå kundene gjennom hele omstillingsprosessen, fra strategi til gjennomføring, og konsulentene skal være oppdatert på viktige teknologier for å kunne gi best mulig rådgivning til sine kunder.

BDO opplever økt etterspørsel etter digital kompetanse og Digital Business Transformation-avdelingen etableres som en viktig brikke for å dekke dette behovet. BDO er på jakt etter konsulenter som er omgjengelig, ambisiøse og opptatt av å gjøre en forskjell i samfunnet. Leder for avdelingen sier følgende om satsingens spennende muligheter:

I Digital Business Transformation skal vi bygge et team som brenner for å skape et bedre samfunn. I BDO jobber vi målrettet med bærekraftig utvikling og hvordan vi kan hjelpe norsk samfunns- og næringsliv med reduksjon av negative fotavtrykk. For meg finnes det ikke noe mer meningsfylt enn å gå på jobb hver dag og hjelpe kunder med dette som motivasjon. Digitalisering er essensielt i all omstilling og vi skal vi skal være spesielt gode på hvordan teknologi kan utnyttes for å oppnå det kundene ønsker. Jeg synes det er ekstra givende å jobbe med kunder over tid hvor vi får se effekter og gevinster av arbeidet vi har gjort. Jeg ser etter ambisiøse konsulenter som liker utfordringer, er interessert i teknologi og som motiveres av å hjelpe andre og gjøre en forskjell i samfunnet. BDO sin visjon er "People helping people achieve their dreams". Det er kjernen i det vi skal gjøre i Digital Business Transformation.

Du blir tilbudt

 • Et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø
 • Ungt miljø med fokus på sosiale sammenkomster
 • Kompetanseutvikling gjennom et omfattende kurs-, sertifiserings- og veiledningsprogram
 • Mulighet til å bidra og utvikle en spennende og ny avdeling fra starten av
 • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre
 • Konkurransedyktige betingelser og svært gode vilkår i form av både fritidstilbud, pensjons- og forsikringsavtaler samt andre fordeler.


I BDO har vi forståelse for at hverdagen kan være variert og utfordrende, og har gjennom pandemien arbeidet med fleksible løsninger for alle våre medarbeidere. Dette vil vi fortsette med, for å sikre oss at alle kan få den arbeidshverdag de ønsker seg.

Arbeidsoppgaver

Som konsulent vil arbeidsoppgavene dine variere, men nedenunder har vi satt opp noen eksempler:

 • Prosjekt, program og porteføljestyring
 • Omstillingsprosesser og endring med fokus på digitale komponenter
 • Digitaliseringsstrategi
 • Endringsledelse
 • Virksomhetsarkitektur

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innenfor økonomi, teknologi, eller lignende retninger
 • Har 2-5 års erfaring fra en konsulentrolle
 • Erfaring fra prosjektarbeid med fokus på digitalisering
 • Er flytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Fordel om har Prince2 sertifisering
 • Erfaring fra utvikling og drift av IT-systemer teller positivt


Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse i BDO
 • Plassering: Oslo, Vika
 • Søknadsfrist: 09.12.22


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. BDO har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. De har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har de opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går de på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

De jobber tett på kundene deres og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for dem å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. De ønsker seg medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. De støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen