Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du IT-student som ønsker unik jobberfaring innen drift og sikkerhet? Da søker Coop deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du student innen IT og har interesse for IT-sikkerhet? Coop er på utkikk etter flere IT driftskonsulenter som vil få muligheten til å opparbeide seg verdifull erfaring ved siden av studiene i et dyktig fagmiljø!

Informasjon om stillingen

Coop Norge SA er Norges ledende aktør på detaljmarkedet, og eies av 1.9 millioner medeiere. Med det følger det også et stort ansvar vedrørende sikkerhet, og det er her du som en IT-driftskonsulent vil bistå. Du blir en del av IT Operasjon Center som er ansvarlig for 24/7x365 overvåking og hendelseshåndtering for alle IT-tjenester, systemer, programmer og Data Senter Fasiliteter. IT OPC utfører også den operative kommunikasjonen mot de berørte enheter og sluttbrukere om kritiske situasjoner oppstår. Målet til avdelingen er å redusere både varigheten og effekten av driftsstans. I denne stillingen blir du en del av et imøtekommende team i en bedrfit som legger tilrette for og har stort fokus på individuell utvikling og kompetanseheving.

Arbeidsoppgaver

 • Event/Incidenthåndtering/sikkerhetshåndtering
 • Generell IT-support og feilsøking med hovedvekt mot
 • Tuning, konfigurasjon og proaktiv drift av løsninger
 • Utføre operativ kommunikasjon på vegne av Coop IT
 • Oppdatering av dokumentasjon

Vi søker deg som

 • Er student innen IT relaterte fagretninger og har god forståelse for fagfeltet
 • Erfaring innen kundeservice, drift eller support 1./2.linje er en fordel
 • Har stor interesse for overvåking og sikkerhet, og liker å sette deg inn i ny teknologi
 • Fordelaktig med kjennskap til programmeringsspråk som php, lua, java eller powershell
 • Behersker norsk flytende, skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Strukturert
 • Ansvarsfull
 • Selvstendig
 • Løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 20%
 • Plassering: Oslo


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Coop har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før prosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Coop er blant landets ledende detaljhandelsaktører. Coop er ansvarlig for innkjøp, sortiment, kjededrift, markedsføring og distribusjon til alle samvirkelagene og deres butikker innen dagligvarer og faghandel.

Coop Norge SA utvikler, implementerer, videreutvikler og støtter Coops IT-systemer på vegne av forretningsfunksjonene hos Coop. De koordinerer all kontakt med selskapets IT-leverandører og samarbeidspartnere. Coop Norge SA har valgt en linje med mye egen in-house kompetanse og avdelingen består av 150 kollegaer. Sentrale systemløsninger inkluderer SAP i de fleste kjerne- og støtteprosesser, Microsoft kontorstøtteplattform og Lindbak som butikkdataplattform

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen