Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet Driftskonsulent til spennende miljø!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du etter en arbeidsplass hvor du får jobbe med 2/3 linje problemstillinger? Vår kunde søker deg som er genuint interessert i teknologi, og som liker å grave seg ned i problemstillinger!

Informasjon om stillingen

Vår kunde er en av Norges største banker, og søker nå nye teknologispirer til deres Support og Driftsavdeling i Oslo Sentrum. Dette er en super mulighet for deg som ønsker å sette fart på karrieren din i et selskap som satser på din utvikling. Her får du god oppfølging med fadderordning og opplæringsprogram fra dag én, og muligheten til å sette av tid til det du selv vil utvikle deg videre i - uavhengig om det er innenfor videreutvikling av egenutviklede systemer, oppsett av overvåking, eller annet.

Miljøet er ungt og består i dag av 10 personer, og får ofte skryt for sitt engasjement og sine sosiale aktiviteter. Avdelingen er en miks av personer med ferdigheter innen drift og utvikling, og man tror personer som trives med begge deler vil passe godt til denne rollen.

Hos SpareBank 1 utvikling har vi utviklet en moderne og innovativ løsning for å teamet på. Dette innebærer at det for hver uke blir utvalgt en ny fungerende teamleder. Slik vil teamet stadig ha en frisk pust over seg og ansatte få lederskapserfaring.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være varierende, men typisk vil være å løse inkommende saker som 1. linje support sender videre. Man vil også jobbe tett med, og også få ta del i arbeidsoppgaver som går på forvaltning, utvikling, drift, server, testing og sikkerhet.

Vi søker deg som

  • Høyere teknologisk utdannelse
  • Interesse for problemsløsing
  • En fordel om du liker automatisering og utvikling


Til stillingen er det ikke satt krav til tidligere erfaring, vi kommer derfor til å gjøre våre vurderinger basert på personlige egenskaper som anses som viktige i rollen. Det vil derfor bli fokusert på egenskapene initiativtakende, problemløsende og samarbeidsevne.

Annen informasjon

  • Oppstart: Januar 2023
  • Arbeidsomfang: 100%
  • Plassering: Oslo
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SpareBank 1 utvikling har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Så hva er vi egentlig? Spør du oss: Norges beste forretningspartner! Det er i hvert fall det vi jobber for å være, hver eneste dag. Vi er de 14 spareBank 1-bankenes felles utviklingsselskap. Vår viktigste oppgave er å sørge for at de er helt i front når det gjelder brukeropplevelser, kundeverdi og konkurransekraft.

Når det er sagt er vi ikke rent lite stolte av at mobilbanken vår er den aller best likte i landet heller. Over 600.000 mennesker er innom hver eneste dag. Og vi liker dem minst like godt som de liker oss.

SpareBank 1 Utvikling har en rekke sterke fagmiljøer: IT, marked, forretningsstøtte, betaling, sparing, finansiering, organisasjon og kommunikasjon. Vi teller nesten 600 medarbeidere, med ansatte og konsulenter. Vi dyrker samarbeid på tvers, deling og kompetanse, og vi vil veldig gjerne ha enda flere kolleger å le, lære og levere sammen med. Interessert?

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen