Trigges du av å skape attraktive produkter innen 5G og i tillegg har erfaring med produktutvikling?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Product Manager Data

Trigges du av å skape attraktive produkter innen 5G og i tillegg har erfaring med produktutvikling?

Som Product Manager Data er du ansvarlig for hele produktporteføljen for Mobilt Bredbånd (MBB) i ice, med tilhørende kundebase. Du vil drive produktutviklingen for alle MBB-produkter fra idé til lansering, og videre følge opp hvordan disse presterer i markedet med tanke på både lønnsomhet og vekst. Du vil overvåke konkurransesituasjonen, trender og muligheter innenfor bredbånds- og datamarkedet, og sørge for at MBB-porteføljen utvikles i tråd med selskapets strategi og potensial, og ikke minst samstemmer med det som etterspørres i markedet.

Du vil jobbe tett med de ulike kommersielle og tekniske miljøene i ice, i utviklingen av de beste konseptene og løsningene for kunden. Stillingen rapporterer til Team Lead for Commercial Core Products i avdelingen Product & Offerings. Product & Offerings eier, utvikler og optimerer hele produktporteføljen ice tilbyr privatmarkedet, herunder abonnement, tilleggstjenester og konsepter for mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Ansvarsområder:

 • Sette strategisk retning for MBB i ice, som støtter opp under selskapsstrategien i ice og strategien for Lyse Tele
 • Videreutvikle eksisterende Mobilt Bredbånd-portefølje med tilhørende kundebase, herunder abonnement, prising, kampanjer, bundles med hardware, tilleggstjenester og forretningsregler
 • Overvåke konkurransesituasjonen og markedet, vekst og produktlønnsomhet, og være en kontinuerlig initiativtaker for nødvendige korrigerende tiltak og forbedringer i hele kategorien Data
 • Lede utvikling av nye produkter og tjenester i datasegmentet – og realisere de mange mulighetene i markedet. Eksempelvis innen 5G
 • Følge med på trender innen kategorien data, og vurdere mulighetsrommet for ice som en del av Lyse fremover
 • Sikre god product market fit for MBB fremover, sett opp imot fiber og trådløst bredbånd
 • Drive utvikling av produkt- og kundesynergier mellom MBB og eksempelvis trådløst bredbånd/fiber, Value Added Services (VAS) og mobiltelefoni


Kvalifikasjoner:

 • Du har solid forretningsforståelse, og du går analytisk og innsiktsbasert til verks for å skape attraktive produkter for våre kunder
 • Høyere utdanning, og gjerne med en teknisk eller marked-/businessbakgrunn. Relevant arbeidserfaring kan kompensere
 • Erfaring som produkt-/kategoriansvarlig og/eller telecomerfaring er positivt
 • Du fungerer godt som kravstiller og diskusjonspartner med teknologer (arkitekter, analytikere og prosjektledere)
 • Erfaring med lederskap innen produktutvikling eller prosjektledelse er en fordel
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, norsk og engelsk


Du kjenner deg igjen i følgende egenskaper:

 • Et kommersielt hode
 • Solid teknisk forståelse eller interesse
 • En god relasjonsbygger, med meget gode kommunikasjonsferdigheter på tvers av fagmiljøer
 • Engasjert, positiv, selvgående og strukturert
 • Proaktiv og mulighetsorientert, jobber for å finne de beste løsninger for kunde og selskapet
 • Nysgjerrig, sulten på å lære og innehar god gjennomføringsevne
 • Motiveres av et høyt tempo og muligheten til å påvirke
 • Lagspiller som utfordrer deg selv og andre når det trengs


ice tilbyr:

 • Givende og utfordrende oppgaver i et team som brenner for jobben de gjør
 • Skaperglede – muligheten til å skape produkter som tusenvis av nordmenn bruker hver dag
 • Mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag og rolle
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode


Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner Kristian Lennertzen på + 47 91 61 60 73 / kristian.lennertzen@capus.no eller Rekrutteringsassistent Maria Kivle på +47 95 04 98 36 / maria.kivle@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske forbrukere og bedrifter.

ice har vært Nordens hurtigste voksende mobilselskap fem år på rad og har de siste fem årene gått fra én kunde og én mobilmast, til over 700 000 kunder. Mobilt Bredbånd (MBB) har siden ice sin begynnelse vært et av kjerneproduktene til selskapet, og ice har en sterk merkevare innenfor segmentet med en markedsandel på 25% med ambisjoner om å utfordre markedet videre. Vi er stolte av at mobilnettet vårt har blitt rangert på 16. plass i verden når vi måler mobilopplevelse i Tutelas Global State of Mobile Experience Report (2021). Som utfordrer har vi presset prisene og blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad. Ice er i full gang med å bygge ut Norges tredje 5G-nett i verdensklasse. Dette vil gi mange nye muligheter, større kapasitet og flere brukere.

Kundene våre er grunnen til at vi hver dag går på jobb – med et ektefølt ønske om å gjøre en forskjell!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen