Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fylt 18 år, og interessert i jobb på Kreta? Vi søker kundeservicemedarbeidere!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Chania, Hellas
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du lyst på en annerledes jobbhverdag? Motiveres du av å hjelpe andre og yte service? Da er det deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

Midt i Middelhavet ligger en gresk øy med lange, hvite strender, havnerestauranter og behagelig klima. På denne øya har vår kunde et callsenter som består av 200 andre ansatte, i alle aldre, fra Sverige, Norge, Finland og Hellas. Sammen utgjør disse ett sprudlende, energisk team som du også kan ble en del av. Her får du en unik mulighet til å kombinere reise med arbeid, nye opplevelser og bekjentskaper i fantastiske omgivelser. Arbeidet består av å håndtere innkommende samtaler der du avdekker problemer på en rask, engasjert og pedagogisk måte, og løser utfordringen for kunden. Du kommer til å være involvert i et engasjert team som liker å yte service og møte behovene til kunden.

"Det det fick mig att flytta från Sverige var att jag sökte efter en ny utmaning men också efter ett äventyr. Att flytta til Kreta kommer alltid vara mitt bästa beslut!" - Quality Assurance Analyst

Du blir tilbudt

 • Gratis bolig under hele ansettelsesperioden, samt flybillett til Kreta
 • Fastlønn med mulighet for bonus og provisjon
 • Mange interne utviklingsmuligheter
 • Aktiviteter, eventer og morsomme konkurranser for alle ansatte
 • En spennende arbeidsplass med fantastiske kollegaer

Arbeidsoppgaver

 • Ta imot innkommende samtaler
 • Håndtere de problemene kundene måtte ha
 • Yte service

Vi søker deg som

 • Er serviceinnstilt, profesjonell og nøyaktig
 • Er løsningsorientert
 • Er ansvarlig
 • Har ett godt norsk språk
 • Er komfortabel med å snakke engelsk
 • Er over 18 år

Annen informasjon

 • Oppstart: her er det åpen for oppstart både i desember, janaur, februar og mars
 • Plassering: Chania, Hellas
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Kunden har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Send spørsmål til kandidat@academicwork.no

Informasjon om bedriften

Dette er et raskt voksende selskap der enkeltpersoner som genererer resultater har gode muligheter for karriere både i Norden og internasjonalt. Deres hovedoppgave er å yte kundeservice for sine kunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen