Nyutdannet dataingeniør som vil stå i Helse-Norges spydspiss?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere og ønsker å jobbe med komplekse systemer og databaser? Er du ferdig med studiene nå eller i 2023? Bli med å utvikle fremtidens Helse-Norge i en givende rolle, som byr på spennende arbeidsoppgaver!

Informasjon om stillingen

Sykehusene i Norge har store utfordringer med å etablere og drifte de nødvendige dynamiske IT-løsningene som skal sikre fremtidens helseomsorg. I Sectra utvikler vi IT-systemer og produkter for alle typer bilde- og videohåndtering på sykehus, samt røntgen-, mammografi- og ortopediklinikker. Som ingeniør hos Sectra vil du jobbe med markedets beste produkter og du vil være en del av et profesjonelt og kundeorientert miljø med høy kompetanse. Du vil delta i leveranseprosjekter med høy grad av kompleksitet som innebærer installasjon, oppgradering og feilretting.

Har du noen gang hatt en hverdag hvor timene bare fløy forbi? Det vil du oppleve hos Sectra! Hos dette selskapet vil du møte mye tillit og en svært dyktig gjeng med entusiasme for sitt fagfelt og ikke minst lidenskap for sine kunder. Du vil jobbe med løsninger som har et viktig og svært meningsfylt mål om bedre kvalitet og effektivitet innenfor pasientbehandlingen i Norge.

Dette er en krevende rolle, den innebærer mye eget arbeid og ansvar. Det er derfor lagt til rette for en solid opplæringsperiode på 6-9 mnd for å prestere og utvikle dine ferdigheter. Du vil samarbeide i dyktige team på opptil 5 personer, men også med andre team, prosjektledere, leverandører og kunder i inn- og utland.

Arbeidsoppgaver

 • Opparbeide deg kompetanse på Sectras løsninger og tekniske infrastrukturer, (databaser og operativsystem etc.)
 • Sørge for at løsningene du betjener optimeres for både kundenes og Sectras behov
 • Utføre installasjoner, konfigurasjon, testing og feilretting via fjerntilgang eller i kundens lokaler
 • På sikt bidra i kompleks løsningsdesign og implementering av løsninger

Vi søker deg som

 • Er nyutdannet innen for eksempel drift, IT, signalanalyse eller realfag
 • Har interesse for eller erfaring med databasemiljø (SQL, databasekonfigurasjon og oppsett)
 • Har kjennskap til MS Windows Servermiljø
 • Har interesse eller erfaring med nettverksteknologi
 • Kommuniserer godt på Norsk både muntlig og skriftlig


Vi håper du identifiserer deg som kreativ og som en problemløser. Som person trives du med høyt tempo og er best under press. Du evner å se både detaljer og helheten, er selvgående og har høy arbeidsstolthet. Du er ytterst initiativrik, engasjert og analytisk. Lidenskap for teknologi og kontinuerlig utvikling er noe Sectra verdsetter høyt.

Annen informasjon

 • Oppstart: Enten nå, eller ved sommeren 2023
 • Søknadsfrist: Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, som kan bety at vi tar ned annonsen så snart riktige personer er funnet
 • Legg ved vitnemål i din søknad
 • Sted: Lysaker, Oslo


Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sectra har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Sectra Norge As består av 26 dyktige medarbeidere som i år omsetter for nærmere 80 mill og har 50% av markedet her i Norge. Sectra er i utgangspunktet et svensk selskap, og Sectra Norge AS er selskapets salgs- og serviceorganisasjon i Norge med kontor på Lysaker i Oslo. Sectras fokus er kundefornøydhet ved å levere fungerende løsninger som tilfører kunden verdi. Vi som jobber i Sectra har en ting til felles; vi er hundre prosent fokusert på – og lidenskapelig opptatt av – å ha fornøyde kunder. Når vi ansetter flere kollegaer, leter vi etter folk som alltid gir det lille ekstra for å nå dit, og som er villige til å gå ett steg lengere for å oppnå det ønskede resultatet for kunden og for Sectra.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen