Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe med innovasjon i IT-bransjen?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra større IT-prosjekter og interesse for ny teknologi? Ønsker du å bidra til at norsk forskning kan ta steget inn i fremtiden? Hos oss kan du hjelpe kritiske forskningsprosjekter å se dagens lys!

Informasjon om stillingen

Igaidi hjelper årlig flere hundre bedrifter i Norge med å skaffe offentlig finansiering til forsknings- og utviklingsprosjekter. For å lykkes med det har vi et tverrfaglig team av rådgivere, som gjennom erfaring og kompetanse gir liv til forskning og innovasjon. Vi rådgir selskaper i alle branser, og i et stadig mer komplekst næringsliv øker behovet for spesifikk innsikt og kompetanse.
Vi søker derfor nå etter en ny medarbeider til vår IT-avdeling, gjerne med erfaring fra større IT-prosjekter og interesse for ny teknologi. Våre rådgivere får en unik innsikt i teknologifronten og hvordan ny teknologi anvendes på en rekke ulike områder.

I Igaidi vil du få bruke din fagkompetanse til å løse problemstillinger på tvers av bransjer og bedrifter. Dette betyr at du vil få direkte kontakt med mange av Norges mest spennende forsknings- og innovasjonsmiljøer og være delaktig i å realisere suksessfulle innovasjoner i Norge. I tillegg blir du del av det viktigste Igaidi har: En kompetent og hyggelig ansattgruppe som innbyr til tillit hos våre oppdragsgivere.

Du blir tilbudt

 • Opplæring gjennom Igaidi-skolen med egen mentor
 • Spennende prosjekter hvor det siste av teknologi utvikles og tas i bruk
 • God innsikt i forretningsutvikling og kommersialisering av ny teknologi
 • God innsikt i eksisterende og kommende teknologi
 • Kontinuerlig påfyll av faglig kompetanse via konferanser, egen studietid eller presentasjoner fra kolleger
 • Et godt arbeidsmiljø med fageksperter innenfor alt fra miljø- og bioteknologi til energi og IT
 • Vi flytter snart inn toppetasjen i nyoppussede Strømsø Torg 4, et steinkast fra Drammen stasjon

Arbeidsoppgaver

I rollen som innovasjonsrådgiver må du være nysgjerrig, teknologiinteressert og lærevillig. Hos oss er det å holde seg faglig oppdatert en del av hverdagen, slik at vi raskt kan sette oss inn i våre kunders FoU prosjekter og forstå deres tekniske utfordringer. Du må også være glad i å skrive og like å ta styringen i møte med kunder.
Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Identifisere, analysere og beskrive ny teknologi hos våre klienter
 • Bistå våre klienter med prosjektutforming og planlegging av FoU-aktiviteter
 • Framskaffe offentlig finansiering til FoU-prosjekter
 • Ansvar for egen portefølje av innovative bedrifter

Vi søker deg som

 • Har mastergrad fra industriell økonomi, IT eller kybernetikk og minimum 2 års erfaring med system- og programvareutvikling eller rådgivning innenfor IT
 • Har evnen til å jobbe både selvstendig og sammen med kollegaer i et godt arbeidsmiljø
 • Er strukturert og systematisk og evner å komme i mål med det du har påbegynt
 • Er fleksibel og kan håndterere flere arbeidsoppgaver på samme tid
 • Evner å skape tillit, etablere gode relasjoner og har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse
 • Plassering: Drammen sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Igaidi har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Igaidi bistår næringslivet med å fremskaffe offentlig finansiering til FoU-prosjekter. Vi er Norges største aktør på dette området og har siden etableringen i 2005 hjulpet tusenvis av virksomheter. Resultatet for våre kunder har vært flere milliarder kroner i offentlige tilskudd til innovasjonsprosjekter.

Å forstå og formidle forskning og komplisert teknologi er krevende. Derfor har Igaidi satset tungt på kompetanse. Våre rådgivere har høy utdannelse og dekker til sammen et bredt spekter av fagområder. Vårt mål er å være en samarbeidspartner som bidrar til våre kunders suksess. Vi er med på å skape fremtidens arbeidsplasser gjennom å øke norske bedrifters innovasjonsevne.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen