Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å bygge fremtidens datadrevne løsninger i ett av Norges mest fremoverlente teknologi- og analysemiljøer?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi i Gjensidige ser etter deg som er fullstack-utvikler og har interesse og kompetanse innenfor analyse. I avdelingen «Anvendt Analyse og AI» jobber vi daglig med å skaffe og anvende data slik at vi kan skape optimale forretningsprosesser og på den måten levere markedets beste kundeopplevelser. Du blir en del av et stort fagmiljø for analyse og teknologi, som er et viktig og framoverlent område for konsernet. 
 

Hverdagen din som utvikler  Hos oss får du en variert arbeidshverdag og et miljø som satser på ansatte og deres kompetanse. Du blir en del av et kompetansemiljø som driver med rykende fersk teknologi, og får muligheten til å være med på mange spennende prosjekter fra start. En av våre største prioriteringer akkurat nå er blant annet å sette opp datakilder og lage dataprodukter i datavarehuset vårt (Azure og DBT). Du vil få en sentral rolle i å sikre at vi samler inn relevant data fra alle våre digitale flater. Du kommer til å jobbe på tvers av vår teknologiorganisasjon og delta i våre kryssfunksjonelle produktteam og prosjekter som strekker seg over hele konsernet.

Et utvalg av arbeidsoppgaver du får i denne stillinger er:

 • Utvikling og drift av løsninger for datainnsamling, inkludert tag management løsning og kodebibliotek som sikrer god datafangst
 • Bidra til utvikling av målearkitektur og bygging av fremtidsrettede løsninger som sørger for at Gjensidige er ledende innen datainnsamling og databruk
 • Utvikle rammeverk og tekniske løsninger som belyser forbedringsmuligheter
 • Gi opplæring og teknisk støtte til andre utviklere i vårt kodebibliotek
 • Utvikle tekniske løsninger som sikrer god drift innenfor gjeldende regulatoriske rammer
 • Bidra til å ivareta personvern, GDPR og datasikkerhet i løsningene våre


Hvem er du? Vi ønsker oss en engasjert kollega med gode samarbeidsevner, som jobber strukturert og kommuniserer godt, slik at alle forstår både forretningsmessige og fagtekniske aspekter. Du brenner for utvikling, og liker utfordringer og muligheten til kontinuerlig forbedring. Du blir en del av et sterkt fagmiljø som kombinerer fagekspertise med stor takhøyde og humor. Vår nye drømmeansatt deltar aktivt inn i dette miljøet. Det er viktigere for oss at du er en lærevillig og nysgjerrig problemløser enn at du har lang erfaring. Rollen vil derfor kunne tilpasses avhengig av om du er nyutdannet eller har mange års erfaring. 

Vi tror du kan komme fra mange forskjellige bakgrunner, men du kjenner deg igjen i flere av punktene under: 

 • Utdanning på bachelor- eller masternivå, innen data og IT, informatikk, IT drift, informasjonssystemer eller tilsvarende, men relevant erfaring innen tracking og datafangst kan kompensere for dette
 • Erfaring med Tag Management systemer, for eksempel Google Tag Manager eller Tealium
 • Kjennskap til utviklingsprosesser (CI/CD, GitHub, JavaScript/TypeScript og React)
 • Erfaring med webanalyseverktøy (Google Analytics, Adobe Analytics e.l.) 
 • Evne til å kommunisere godt med de rundt deg og til å navigere i store organisasjoner
 • Du bør beherske minst ett av de skandinaviske språkene og engelsk både muntlig og skriftlig

 
Hos oss får du

 • En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi tilrettelegger for at du kan bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen
 • Et stort utviklings- og fagmiljø hvor vi deler og lærer av hverandre, som blant annet inkluderer tech-frokoster, allmøter og samlinger innenfor divisjonen vår
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, samt bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper
 • Et flott kontor («Huset vårt») sentralt i Oslo sentrum med svært godt kollektivtilbud, men også° fleksibilitet til a° jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale
 • Flere goder, som blant annet særdeles god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid for god balanse i hverdagen

Vi ønsker at du skal kunne utføre jobben din på° best mulig måte, og har du behov for tilrettelegging i arbeidshverdagen sa° vil vi strekke oss langt for a° møte dette.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige  Visste du at vårt fagmiljø innen IT består av cirka 300 engasjerte kollegaer som jobber med den aller nyeste teknologien? Vi jobber blant annet med å flytte våre løsninger ut i skyen, innføring av nytt kjernesystem, utvikling av analyseplattformer, digitalisering av produkter og tjenester, design, integrasjon og prosessautomatisering, samt IT-sikkerhet og beredskap. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg bygger vi en stadig større og sterkere organisasjon hvor målet er å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med – og helst i forkant av – de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss. Det fineste vi har er fellesskapet, og det du bringer inn til oss er viktig. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både vår egen trivsel og kundeopplevelser.

https://www.youtube.com/watch?v=2vM27KH_jCI&t=2s 

 

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mer helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen