Junior Digital Markedsfører søkes til reklamehuset Maverix

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å jobbe med digital historiefortelling fra hele Norge, der du kombinerer video, foto og gode tekster? Og i team sammen med andre, i et kreativt og raskt voksende innholdsmiljø på Aker Brygge?

Informasjon om stillingen

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Høres dette ut som noe for deg?

Maverix søker nå en junior markedsfører til å bistå med ulike SoMe oppgaver. Som digital markedsfører hos oss vil du bli en del av en redaksjon som leverer engasjerende innhold til mange av våre kunder. Gjennom digital kompetanse og fantastisk godt innhold og sikrer vi sterke resultater for våre kunder, som det blir stadig flere av. Arbeidsoppgavene dine vil varriere, men omhandle blant annet innehenting av bilder og videoer fra ulike platformer. Noen platformer er kanskje kjent for deg fra før, andre platformer vil være ukjente. I tillegg vil du få muligheten til å skrive manus for å fenge mottaker og redigere i premiere pro. Det er en stor fordel om du har gjort dette før og at du er godt kjent med sosiale medier. Dette er en gyllden mulighet for det som ønsker deg erfaring innen SoMe, enten du er student eller på utkikk etter en 30% til 60% stilling.

Arbeidsoppgaver

 • Finne bilder og videoer, som passer til tema, fra kjente og ukjente plattformer
 • Kontakte eier av bilde/video
 • Skrive manus med kort og fengende tekst på engelsk
 • Redigering i premiere pro

Vi søker deg som

 • Godt kjent med SoMe, gjerne Instagram og Facebook
 • Kunne formidle et tema enkelt men kreativt ved hjelp av tekst og bilder til en SoMe-video
 • Har erfaring med basis klippeferdigheter i et redigeringsprogram, helst Premiere Pro
 • Gode formindlingsevner på engelsk og norsk
 • Trygg på rettigheter ved bruk av bilde og video, og kan forholde seg til Vær Varsom plakaten
 • Har en estetisk sans for bilder og short stories
 • Må kunne være nøye på bilderettigheter / musikkbruk
 • Har evnen til jobbe på flere prosjekter samtidig

Som person er du

 • Selvstendig
 • Inspirerende
 • Kvalitetsbevisst

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 30%-100%, 6 måneder bemanning med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Maverix har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

Vi har hjulpet store selskaper som Godtlevert, Santa Maria, Clas Ohlson, Andfjord Salmon, Rema 1000, Adams Matkasse, Empet, Innovasjon Norge, Fleks, TV 2, Kongsberggruppen, Salmar og Amedia. Med spisse strategier, samlende konsepter og gode ideer. Og produsert et utall effektive reklamefilmer og infomercials, sosiale medier-aktiviteter og Youtube-innhold, websider og PR-aktiviteter. Virkemidler som, uten unntak, har bidratt til å skape vekst. Også for Maverix, som har vokst fra 4 til 30 medarbeidere på snart fire år.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen