Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lyst til å slippe teknisk gjeld og legacy systemer? Bli med oss som .NET utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Omnium fortsetter å vokse! Som in-house-utvikler hos oss vil du bli utfordret, du vil få mye innflytelse på bedriften og være med på å skape et produkt som det er stort behov for i markedet. Hos oss vil hverdagen din bestå av å skape noe nytt, med ny teknologi.

Informasjon om stillingen

Hos oss i Omnium vil du bli en del av et team på 7 inhouse-utviklere i en uformell, men samtidig seriøs bedrift, som er helt i starten av reisen sin. Sammen har vi laget et OMS-system som brukes av en rekke større aktører! Vi opplever stor etterspørsel og vekst og søker nå deg til å bli med på vår videre vekstfase. Prosjektet vårt er veldig spennende og det er fortsatt tidlig. Vi liker å kalle oss en start-up, men etter fem år har vi fått en trygg posisjon i markedet med Nordens største og mest seriøse aktører i kundeporteføljen. Om du er interessert må du gjerne lese mer om oss her.

Johannes, som vil være en av dine kollegaer, forteller om hvorfor han trives hos oss:

"For meg er det spennende at det er så nytt, alt lages i ny teknologi. Alt er også laget fra scratch fra 2017 så det er ingen teknisk gjeld. Bedriften er såpass liten at man får mye inflytelse og ansvar, og selv om man blir litt kastet ut i produksjon sammen med de andre så er det svært lav terksel for å få hjelp. Jeg valgte å begynne her mot konsulentbransjen for her får jeg jobbe med et tydelig oppdrag hele veien og være på å lage noe i et veldig spennende prosjekt. Selve systemet vi har i dag er kjempebra og vi er de eneste som lager dette."

Du blir tilbudt

 • Erfarne og inkluderende kollegaer.
 • Varierte utviklingsoppgaver på tvers av teknologier.
 • Mulighet til å påvirke prosesser med både kreative og tekniske innspill. Vi tar beslutningene sammen og hos oss vil du ha en reell påvirkningskraft.
 • Et spennende produkt med sterkt økende relevans i markedet.
 • Hybrid arbeidshverdag ved behov.
 • Konkurransedyktige betingelser, permisjonsordning og god pensjonsordning.
 • Kontor midt i Oslo sentrum.
 • Vi er opptatt av å ha det sosialt og gøy på jobb, blant annet med flere fellesreiser i løpet av året.

Arbeidsoppgaver

 • Fullstack-utvikling i microsoft miljø, med sterk hovedvekt på backend innen C#/.NET og skyløsninger i Azure.
 • Videreutvikling av OMS er vil være et av fokusområdene du jobber med. Vi er fordelt over 2 team hvor du vil samarbeide tett med 3-4 andre kollegaer som du vil løse utfordringer sammen med.

Vi søker deg som

 • Har tidligere erfaring med utvikling, gjerne over 1 år
 • Har kjennskap til fortrinnsvis C#/ .NET, eller andre objektorienterte språk
 • Høyere utdanning innen IT vil være en fordel
 • Kan kommunisere godt på Norsk og Engelsk


Du vil lykkes i rollen som utvikler hos oss i Omnium dersom du liker å løse komplekse problemer og utvikle gode løsninger med moderne teknologi. Hvis du vil bli en del av en tett knyttet gjeng som har fokus på god kode og en arbeidsplass med tillit og ansvar, så ser vi veldig frem til å høre fra deg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Lille Grensen 3, Oslo sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Omnium har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Omnium er et ordrebehandlingssystem som hjelper bedrifter med å håndtere ordre på tvers alle salgskanalene de møter kundene sine. Vår skybaserte løsning har integrasjoner mot de største e-commerce- og PoS-plattformene, enten gjennom standard integrasjoner eller åpent API. Omnium sørger for effektiv ordreflyt fra start til slutt, og gir kunden en helhetlig kjøpsopplevelse med konsistente kontaktpunkter.Søk her!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen