Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe i skjæringspunktet mellom IT og økonomi? Løsningsarkitekt

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Maestro er en moderne fintech-bedrift med fokus på programvareutvikling innen økonomi og skatt. Selskapet tilbyr flere programpakker og webtjenester samt signaturportalen Signant.no for PKI-basert elektronisk signatur. Maestro har som mål å tilby produkter og løsninger av høy kvalitet som også er brukervennlige og effektive for profesjonelle og vanlige brukere.

Maestro er i vekst og opplever økt etterspørsel etter produktene. Selskapet søker nå en løsningsarkitekt som vil bli en del av en sterk og sammensveiset fagavdelingen på ni personer. Du vil jobbe i skjæringspunktet mellom økonomi og IT, med store muligheter for både faglig og personlig utvikling. Fagavdelingen er svært sentral i selskapets planlegging og gjennomføring av prosjekter, så du vil få en sentral rolle i prosjektenes framdrift og beslutningstaking. Maestro er et mindre selskap med relativt flat struktur, hvor hvert hode har stor betydning. Som ansatt i Maestro blir du ikke kun en liten brikke i et stort system, men du vil bli en betydningsfull ressurs for selskapet, med store muligheter for gjennomføring av egne idéer.

Hovedoppgaver:

 • Utarbeide og forbedre strukturer, funksjoner og brukervennlighet i eksisterende og nye løsninger
 • Utarbeide kravspesifikasjon på bakgrunn av kundeønsker, myndighetskrav, og egne ideer
 • Tett samarbeid med utviklerne for å finne gode løsninger
 • Test og kvalitetssikring av programvare (Quality Assurance) 
 • Brukergrensesnitt (UI design) og brukeropplevelse (UX design)
 • Prosjektledelse

Kvalifikasjoner:

 • Akademisk utdannelse på masternivå, fortrinnsvis innen økonomi eller IT
 • God økonomiforståelse
 • Sterk IT-interesse
 • Minimum 2 års erfaring

Egenskaper:

 • Analytisk
 • Systematisk
 • Selvgående
 • Evne til å se forbedringspotensial

Maestro kan tilby deg 

 • Solid fagmiljø og trivelig arbeidsmiljø 
 • Muligheten til å jobbe med markedsledende produkter 
 • Gode muligheter for faglig utvikling 
 • God tilgang på kurs og sertifiseringer 
 • Konkurransedyktige betingelser 

Dersom du har spørsmål eller ønsker å vite mer om muligheten, ta gjerne kontakt med Capus ved partner Johannes Westersø på tlf. 951 79 169 eller rådgiver Jenny Conradi på tlf. 908 33 014 for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Om arbeidsgiveren

Maestro Soft er et mindre, veldrevet selskap som gir riktig person en betydningsfull rolle i selskapet, med store muligheter for gjennomføring av egne idéer. Selskapet holder til i fine lokaler i Karenslyst allé på Skøyen i Oslo. Arbeidsmiljøet er trivelig, sammensveiset og uformelt, det er tilbud om fellestrening i arbeidstiden og konkurransedyktige betingelser.

Totalt rommer selskapet 41 engasjerte personer fordelt på salg, brukerstøtte, utvikling, fag/test og administrasjon/ledelse. Selskapet har to produktlinjer, Maestro (skatt, økonomi, revisjon og regnskap) og Signant (elektronisk signering og tillitstjenester).

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen