Vil du jobbe med rapportutvikling og analyse i helsevesenet?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Er du interessert i å bli med på å løfte helsesektoren gjennom bedre utnyttelse av data?
Har du kompetanse innen databearbeiding, rapportutvikling eller analyse?

Behovet for analyse, rapportering og annen datautnyttelse er stort i Helse Sør-Øst, og behovet vil øke ytterligere i tiden fremover. Dette er bl.a. belyst i Regional utviklingsplan 2035 for Helse Sør-Øst. Med bakgrunn i dette har Sykehuspartner behov for flere dyktige analytikere/rapportutviklere.

Sykehuspartner er en del av Helse Sør-Øst. Helse Sør-Øst eies av staten og sørger for spesialisthelsetjenester til 3,1 millioner mennesker. Det arbeider til sammen 81 000 ansatte i Helse Sør-Øst.

Stillingen er plassert i seksjon BI utvikling i avdeling Data og analyse. Dette er en seksjon i vekst som foreløpig består av 9 høyt kompetente utviklere/analytikere. Det meste av utviklingen skjer ved bruk av Helse Sør-Østs nye data- og analyseplattform (RDAP).

I denne stillingen får du virkelig muligheten til å gjøre en betydelig forskjell innen et svært viktig samfunnsoppdrag!

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle, videreutvikle og automatisere rapporter og annen datavisualisering i Power BI
 • Definere og utvikle gode styringsparametere/KPI’er
 • Utvikle, videreutvikle og automatisere analyse- og rapporteringsmodeller (eksempelvis med MS SQL server, SSAS eller R/Python)
 • Utvikle analyser i forbindelse med forbedringsprosjekter


Vi har et bredt spekter av behov som skal dekkes og den riktige kandidaten vil i stor grad kunne tilpasse arbeidsoppgaver mot sine interessefelt.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med en eller flere av følgende teknologier: Power BI, MS SQL Server, SSAS, SSIS, R, Python
 • Gode tekniske og metodiske egenskaper i forhold til datavarehus, analyse og/eller rapportering
 • Kompetanse og erfaring i å bygge prediksjonsmodeller er en fordel
 • Interesse for automatisering er en fordel
 • Utdanning på mastergradsnivå eller høyere. Eksempler på relevante utdanninger: sivilingeniør, siviløkonomi, Master innen IKT/statistikk/matematikk
 • Minimum 1 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra konsulentbransjen
 • God fremstillingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig


Merk: Vennligst legg ved karakterutskrifter/vitnemål fra både universitet/høyskole og videregående skole.

Sykehuspartner HF er underlagt sikkerhetsloven. Det er pr. i dag ikke et krav om sikkerhetsklarering for denne stillingen, men et slikt krav kan bli stilt på et senere tidspunkt

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

 • Du er analytisk og jobber strukturert
 • Du evner å løse komplekse problemstillinger
 • Du er løsningsorientert og har en sterk gjennomføringsevne
 • Du er engasjert og evner å la det smitte over på andre
 • Du er opptatt av å bygge og dele din kompetanse
 • Du har evne til å veksle mellom å jobbe selvstendig og samarbeide tett i team

Vi tilbyr

 • Spennende utfordringer i en organisasjon i sterk utvikling
 • Dyktige, engasjerte og hyggelige kolleger
 • Interessante og krevende arbeidsoppgaver
 • Fleksibel arbeidstidsordning med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Gode forsikrings- og pensjonsvilkår

Arbeidssted: Skøyen eller Drammen

Vi vurderer søkere fortløpende.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jon Magnus Høegh-Omdal
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
997 98 224
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen