Har du ambisjon og ønske om å jobbe med økonomi og teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en bakgrunn innen økonomi eller finans og brenner for teknologi? Aider ser nå etter deres nye stjerne som Systemrådgiver!

Informasjon om stillingen

Aider er et stadig voksende kompetansehus innenfor regnskap, teknologi og HR og er nå på utkikk etter nyutdannede, engasjerte folk til deres nyopprettede stilling som Systemrådgiver. Sammen med dyktige fageksperter skal du sammen med kunde skape energi og begeistring knyttet til systemet du blir ansvarlig for, både internt i Aider og ute hos kunder. Aider skal skape et konkurransefortrinn knyttet til å anvende teknologi, og rollen som Systemrådgiver er nøkkelpersonen for å skape en synergi mellom teknologi og menneske. Vi søker deg som er genuint opptatt av systemer og kan bidra til å hjelpe folk med å finne de beste løsningene.

Dette er en nyopprettet stilling, hvor du selv og Aider former arbeidsoppgaver etter dine interesseområder innen teknologi, dine ambisjoner og erfaringer. Dette er stillingen for deg som virkelig ønsker å jobbe med økonomi og teknologi. Du vil bli satset på gjennom diverse sertifiseringer og kurs noe som kan gjøre deg til en «superbruker». Så dersom du trives i skjæringspunktet mellom økonomi, regnskap, teknologi og mellommenneskelige relasjoner, ønsker vi å høre fra deg!

Hvorfor velge Aider

Aider vokser fort og vi tør å påstå at vi er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Vi søker deg som ønsker å kickstarte karrieren din sammen med oss. Aider har gode muligheter for faglig og personlig utvikling og vi tror den beste læringen skjer i arbeidssituasjonen. Vi ønsker at du skal nå dine mål, og derfor er det viktig for oss at du ser folkene, og bidrar til å gjøre både kollegaene og kundene dine gode! Vi er et fremtidsrettet selskaps som er i konstant utvikling, og det skjer spennende saker hver eneste dag. Du vil bli en viktig brikke i et fagsterkt kontor med spennende kundeprosjekter og høye vekstambisjoner. Vil du være med på reisen?

Du blir tilbudt

 • Et sterkt fagmiljø
 • Gode opplæringsrutiner med egen fadder og career coach
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Fleksibel arbeidstid
 • En fremtidsrettet arbeidsplass som er i stor utvikling og vekst
 • Muligheter for sertifiseringer og kurs
 • Et sosialt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer!


Les her om Oskar og hvorfor han valgte å jobbe i Aider.

Arbeidsoppgaver

Dette er en stilling som blir formet etter deg, men noen av arbeidsoppgavene kan være:

 • Lage overordnet målbilde for aktuelt system og sørge for realisering av målbildet
 • Bidra til at bruken av IT/teknologi blir et konkurransefortrinn for Aider
 • Utarbeidelse av teknisk informasjon og markedsinformasjon knyttet til systemet, deriblant prisinformasjon/prisstrategi
 • Skape og bidra i et utmerket miljø av kompetente superbrukere
 • Bistå superbrukere i kundemøter hvor spisskompetanse er nødvendig og sørge for at kunder har tilgang til all relevant informasjon om Aider sine tjenester
 • Utvikle kurs og legge til rette for solid opplæring i systemer
 • Budsjettering, kostnadskontroll og budsjettoppfølgning
 • Aktiv deltakelse i supporttjenesten internt og til våre kunder
 • Delta på prosjekter for implementering av nye systemer eller rapporteringsmetoder, samt prosessforbedringer hos våre kunder
 • Bidra til å skape vekst og utvikle kundeforhold – se mulighetene for gode tjenesteleveranser

Vi søker deg som

 • Har høyere økonomisk utdannelse på bachelor- eller masternivå
 • Er utadvendt og evner å holde kundedialog med energi og begeistring
 • Har et kommersielt tankesett
 • Er veldig nysgjerrig og interessert i teknologi
 • Er ansvarsbevisst og pålitelig
 • Er initiativrik, strukturert og løsningsorientert


Som kollega trives du også med nye utfordringer og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du er serviceorientert overfor kunder, nysgjerrig på å forstå forretningsprosesser, og har et ønske om å utvikle deg. Du byr på deg selv og bidrar til å gjøre kollegaene dine gode. Du finner gode løsninger, er engasjert og liker å tenke nytt!

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke!
Vi ser frem til å motta din CV, søknadsbrev og vitnemål

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Aider
 • Plassering: Sentrale kontorer i «Media City Bergen»
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Aider har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Aider har i dag over 500 ansatte nasjonalt fordelt over 16 kontorer i hele Norge. . Kontorene fordeler seg fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, og vi jobber med over 4000 kunder i hele landet. Les mer om oss på vår hjemmeside.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen