Er du Norges tøffeste driftstekniker? Velkommen til Atea!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du gode ferdigheter innen IT og ser for deg en arbeidsplass med en avslappet atmosfære og flotte kolleger? Ja da har du kommet til rett plass! ATEA ønsker å gi deg en unik mulighet til å være med på deres utvikling og ser dermed etter 2 lidenskapelige driftsteknikere!

Informasjon om stillingen

Atea er en totalleverandør av IT- infrastruktur tjenester og tilbyr samtidig førsteklasses support ut mot sine kunder. Atea søker idag etter en 2 nye driftsteknikere med genuin interesse i feltet som kan være med på å drifte og vedlikeholde it systemene i selskapet. Hos Atea får du muligheten til å utvikle dine tekniske ferdigheter ytterligere og vi ser for oss at du komplementerer teamet ved å tilføre en frisk pust.

Vi søker deg som trives med å jobbe i et høyt tempo. Som person ser vi for oss at du se viktigheten av å levere raskt og effektivt, og selvfølgelig kvalitetssikrer det du leverer fra deg. For å lykkes i rollen bør du være en person som tar ansvar og initiativ til å stille spørsmål der du mangler kompetanse. Det er ideelt at du som en lagspiller trives med å dele dine kunnskaper og kompetanse med andre i teamet, slik at vi oppnår maksimum effektivitet. Teamet vil sikre at du føler deg trygg i rollen og hvor dere samarbeider tett for å tilby leveranser av høy standard.

Arbeidsoppgaver

 • Installasjon av velferdsutstyr
 • Montering av servere
 • Overvåke, drifte og feilsøke servere/nettverk
 • Generell arbeid med AV/velferdsteknologi/nettverk

Vi søker deg som

 • Har IKT fagbrev eller høyere utdannelse innen IT
 • Behersker norsk både muntlig og skriftlig
 • Du er strukturert og har høy gjennomføringsevne


Vi ser for oss at du også

 • Har god IT og nettverks kompetanse.
 • Evner å jobbe strukturert med oppgaver både i team og selvstendig
 • Har gode kommunikasjonsevner

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ATEA har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

ATEA er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke sin kompetanse til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med sine kunder og partnere utvikler de løsninger som neste generasjon kan være stolte av. ATEA ønsker blant annet å bidra til mer effektiv læring i skolen. De vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Sammen med sine kunder i hele landet bygger ATEA Norge med IT. De hjelper sine kunder med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er ATEA med og legger grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge.

ATEA finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 7000 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. I Norge består selskapet av ca. 1 700 medarbeidere på et tyvetalls steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen