Er du nyutdannet og har systemforståelse?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Liker du å finne gode løsninger og være en sparringspartner i et dynamisk miljø? Har du i tillegg noe erfaring med ERP-systemer? Da er det kanskje deg vi ser etter!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Optimera ser vi etter deres nye systemkoordinator. Din hovedoppgave i rollen vil være å drive support mot Optimera sine forhandlere, og du vil på sikt bli en superbruker i systemene Nexstep, Vareportal og Solve. Vareportal og Solve er Optimera sine egenutviklede systemer som du vil få grundig opplæring i. Du vil også etterhvert være sterkt delaktig i nye konvertering- og utrullingsprosjekter.

I rollen vil du ha tett dialog med butikkene og må kunne sette deg inn i hvordan butikkdatasystemer fungerer. Primært vil kontakten foregå på mail eller telefon, men det må også påberegnes noe reisevirksomhet i perioder.

Arbeidsoppgaver

 • Support mot Optimera sine forhandlere
 • Betjene felles supportmail
 • Ansvar for vedlikehold av masterdata i Nexstep og Vareportal - oppdatering av betingelser, varer og priser
 • Delaktiv i diverse prosjekter og konverteringer av nye butikker til Nexstep/Solve
 • Være selskapets superbruker i Nexstep og Solve

Vi søker deg som

 • Har nylig fullført en utdannelse enten våren 2021 eller våren 2022 med en høyere utdanning innenfor IT, logistikk, økonomi, varehandel eller tilsvarende
 • Har førerkort klasse B
 • En fordel med erfaring fra retail og/eller byggevarebransjen
 • Kan avdekke og effektivisere arbeidsmetoder

Som person er du

 • Selvstendig
 • Kvalitetesbevisst
 • Serviceorientert


Ettersom vi her ser etter en kandidat som skal utfylle teamet vil vi høre fra deg som er relativt nytudannet - som viser høy grad av motivasjon for rollen, og mulige utviklingsmuligheter.

Annen informasjon

 • Oppstart: Oktober/etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, 3 måneder innleie med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Grorud, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Optimera har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen