Er du den magiske IT-support kandidaten Høyskolen Kristiania ser etter? Søk her!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å få en kanonstart på din karriere? Da har du kommet til rett plass! Hos Høyskolen Kristiania vil du kunne bli veiledet av et faglig sterkt team og tilegne deg super erfaring fra et stort og velkjent organisasjon!

Informasjon om stillingen

Som IT support i en av Norges største private universiteter vil du jobbe i et dedikert IT-team som en av fire ansatte! Høyskolen Kristiania ser etter deg med interesse i IT og teknologi til å være en pålitlig supportmedarbeider for alle avdelinger av organisasjonen. Her vil du spille en sentral rolle i å effektivisere arbeidsflyten til Høyskolen gjennom å virke som alle sin magiske problemløser.

Hva kan Høyskolen Kristiania tilby deg?

 • Bli del av et mindre team bestående av 4 medarbeidere med et stort engasjement for teknologi
 • En lukrativ lunsj ordning
 • En jobbtelefon til arbeidshverdagene
 • En organisasjonskultur med flat struktur og godt samarbeid på tvers av avdelinger


Som Support og brukerstøtte hos oss vil du ha en unik mulighet til å utvikle dine tekniske ferdigheter, samt opparbeide deg gode erfaring med teamarbeid!

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe som 1 linje support og bistå med håndtering av henvendelser
 • Følge opp inkommende og utgående IT-utstyr
 • Teknisk problemløsing og feilsøking.
 • Oppfølging av IT-utstyr som forvaltes av skolen

Vi søker deg som

 • Har bakgrunn innen IKT eller IT
 • Kjennskap til microsoft office-pakken
 • Er imøtekommende
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
 • Har god system- og teknisk forståelse


Du jobber strukturert og har god oversikt over IKT-ansvarsområder. Du er selvgående og har god evne til å sette deg inn i nye problemstillinger og ser løsninger der andre ser problemer. Videre krever rollen at du bistår med informasjon og feilretting mot brukere i de ulike avdelingene, noe som vil kreve at kandidaten kommuniserer godt.

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Oslo
 • Oppdragsperiode: Ut året med mulighet for fast ansettelse etter endt oppdrag
 • Kontaktinformasjon: Denne bemanningsprosessen er utført av Academic Work. Høyskolen Kristiania har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før bemanningsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 18 000 studenter, 800 ansatte, og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole, og Fagskolen Kristiania Norges største fagskole.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen