ViaNova Trondheim søker BIM-kompetanse!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.10.2022
Gå til søknadsskjema

Har du kunnskap om og interesse for BIM i samferdselsprosjekter? Tverrfaglige samferdselsprosjekter har høye krav til informasjonsdeling i modeller, og i ViaNova har vi nå spennende muligheter innenfor BIM!

Informasjon om stillingen

ViaNova er i stadig vekst og ser etter ytterligere kompetanse innenfor BIM. Dagens samferdselsprosjekter setter høye krav til digitale modeller, informasjonsdeling i modell og gode samhandlingsløsninger. I den forbindelse vil du ha en viktig rolle, med store utviklingsmuligheter innen BIM/VDC, og vi ser etter deg som er nysgjerrig og har kompetanse innenfor dette området.

Gjennom våre tverrfaglige samferdselsprosjekter vil du ha gode utviklingsmuligheter, og det vil også bli et tett samarbeid med de andre firmaene i nettverket med høy kompetanse på fagområdet BIM.

Vi ser etter deg som er fremoverlent, nysgjerrig og ønsker å drive fagområdet fremover i Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket. Vi søker primært personer med noen års erfaring innenfor BIM-faget, men nyutdannede personer oppfordres også til å søke.

I våre prosjekt vil du få rollen som BIM-tekniker, BIM-koordinator eller en kombinasjon av disse, avhengig av størrelsen på prosjektet samt dine kompetanser og erfaringer.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Sterkt faglig miljø med et bredt kompetanseområde
 • Du vil få en fot innenfor BIM med flere spennende karrieremuligheter på sikt, eksempelvis BIM-koordinator
 • Vi tilbyr et trygt, godt og sosialt arbeidsforhold hvor våre ansatte gleder seg til å komme på jobb hver dag
 • For riktig kandidat er det mulighet for fast ansettelse på sikt
 • Vi tilbyr en unik mulighet til personlig utvikling. For kandidater med ambisjoner har vi mulighet til å ta på seg større ansvarsområder
 • Fleksibel kontortid
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
 • Mulighet for eierskap i bedriften

BIM-tekniker

Som BIM-tekniker vil du ha en nøkkelrolle i forbindelse med etablering og drift av tekniske løsninger i våre samferdselsprosjekter. Du vil samarbeide tett med alle fag i prosjektet, og ha ansvaret for at alle programmer fungerer godt for alle i prosjektet. Du vil få mulighet til å samarbeide tett med leverandører av programmer (eks. Trimble), og utvikling og implementering av nye funksjoner.

I dag er det stor utvikling innen parametrisk prosjektering. Om du er interessert i programmering, vil det dermed være gode muligheter for å bidra med videreutvikling av programvare og metodikk som benyttes i dagens prosjektering av samferdselsanlegg.

BIM-koordinator

Som BIM-koordinator vil du få ansvar for å lede og organisere BIM-arbeidet i våre tverrfaglige prosjekter. BIM-koordinatorer vil ha en lederrolle i prosjektene, og vil ha mye kontakt med alle fagområder internt i prosjekteringsgruppa samt samhandling med de ulike aktørene i prosjektene (byggherre, entreprenør, rådgivere).

Vi søker deg som

 • Har utdanning innen en relevant studieretning som bygg og anlegg, samferdsel, geomatikk, vann - og avløp eller lignende.
 • Har en genuin interesse for BIM samt kompetanse innenfor fagfeltet
 • Med fordel har noen års erfaring innenfor BIM-faget
 • Har gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk


Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din stilling hos oss, og har tro på personer som trives med samarbeid, som fungerer bra med andre mennesker da du lytter, kommuniserer og opprettholder en konstruktiv dialog. I tillegg er det viktig at du er nysgjerrig og lærevillig, og selvstendig løser arbeidsoppgaver og problemstillinger sammen med andre. Videre er du løsningsorientert og ser aktivt etter effektive og gjennomførbare løsninger på problemer.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Omfang: 100 % fast ansettelse
 • Arbeidsplass: Sluppenvegen 17B, 7037 Trondheim.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ViaNova har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 02. oktober 2022.

For å kunne vurdere søknaden din på best mulig måte ønsker vi gjerne at du legger ved CV, motivasjonsbrev og dokumentasjon på utdanning.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Informasjon om bedriften

ViaNova Trondheim AS består i dag av 30 ansatte og er en del av Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket med om lag 350 ansatte. ViaNova Trondheim har virksomhet innen planlegging og prosjektering av samferdsels- og kommunaltekniske anlegg. Selskapet tilbyr kompetanse og løsninger rettet mot forvaltning og bruk av eksisterende infrastruktur for samferdsel, og mot planlegging, prosjektering og bygging av infrastrukturprosjekter innen samferdsel og kommunalteknikk.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen