Nyutdannet våren 2023? Få en rakettstart på teknologikarrieren!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.10.2022
Gå til søknadsskjema

Lyst til å bli en del av et innovativt fagmiljø med fokus på fremtidens teknologi? Har du interesse for koding, arkitektur og avanserte algoritmer? Inmeta vokser og søker nå etter flere utviklere på laget med oppstart høsten 2023.

Informasjon om stillingen

Inmeta ser i samarbeid med Academic Work etter deg som er nyutdannet våren 2023 og som har interesse for å lære å bygge moderne systemer på Microsoft-stacken. Inmeta brenner for den gode brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljø som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source - eller Microsoft teknologi. Hos Inmeta vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og henter inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingene. Vi har tidligere lyktes med vårt onboarding-program og søker nå etter to nye talenter til vårt Trondheimsteam, som skal utvikles gjennom denne modellen.

Du vil starte med et teknisk onboarding-program som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med kundeforespørsler, design, estimering og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Kotlin, Angular, React og Cloud-teknologi. Dette gir deg en rakettstart på teknologikarrieren og du får utvikle deg videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som systemutvikler. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og spennende prosjekter.

På kontoret i Trondheim er vi nå 27 ansatte, og har planer om å vokse de neste årene. Du vil bli et friskt tilskudd i et av utviklingsteamene! Vi har et mangfoldig team med ulike kompetanser og mener dette er en suksessfaktor for videre læring og utvikling. I Inmeta har vi jevnlige fagsesjoner der vi går gjennom relevante tema. Som regel ender dette opp i restaurantbesøk og hyggelig lag!

Vi tilbyr

 • En flat organisasjonsstruktur med svært hyggelige kolleger
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for faglig utvikling
 • Gratis parkering/sykkelparkering
 • Spons av mobiltelefon og valgfri laptop
 • Egen mentor
 • Sosiale happenings (ca. 1 gang i måneden)
 • Utenlandstur med selskapet (ca. 1 gang per år)


Med andre ord, vi tilbyr en RAKETTSTART på din karriere!

Arbeidsoppgaver

Som systemutvikler hos Inmeta vil du få ta del i alle steg i utviklingsprosessen. Du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for sky og on-premise. Dette innebærer blant annet:

 • Utvikling av systemer fra scratch
 • Lage brukervennlige løsninger
 • Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system
 • Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg

Vi søker deg som

For å trives i denne rollen må du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og du kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter.

Du viser i tillegg til:

 • Fullført relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå
 • Stort engasjement og lidenskap for programmering
 • Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet
 • Å beherske norsk som språk, både skriftlig og muntlig
 • Gode karakterer i relevante fag


Som person er du svært ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du tar initiativ og er serviceorientert. Hos Inmeta vil du få jobbe på spennende prosjekter i tett samarbeid med gode kolleger. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og tilpasset opplæringsperiode.

Annen informasjon:

 • Søknadsfrist: 2. oktober 2022
 • Oppstart: August 2023
 • Sted: Piren, Trondheim


NB! Selektering skjer fortløpende, så vi oppfordrer å søke raskt da annonsen kan bli tatt ned tidligere dersom vi finner riktig kandidater!

Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Inmeta. Alle søkere må sende inn søknad gjennom Academic Work sitt søknadskjema, samt at alle spørsmål skal henvendes til live.eriksen@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk konsulenthus med 250 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Bergen. Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper spennende virksomheter i privat og offentlig sektor å løse komplekse problemstillinger – fra strategi til forretningsverdi.

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger, og ønsker oss flere med på den spennende reisen fremover! Vi tror på dialog, samarbeid og dynamikk på tvers av våre fagdisipliner, rådgivning, design, datainnsikt, systemutvikling, integrasjon og maskinlæring, har et Norgesledende miljø innen kunstig intelligens og ble som en del av Crayon utnevnt som årets Innovation Partner av Microsoft Norge i 2021.

Vi brenner for det vi gjør og er kjent for å ha et unikt arbeidsmiljø. Hos oss blir du del av en kultur hvor du blir sett og verdsatt av et tverrfaglig miljø, hvor du får gode rammer for faglig og personlige utvikling, og hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte oppdrag for spennende kunder i team med erfarne kollegaer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen