Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

ZigData søker en support- og servicemedarbeider til en spennende, lærerik og variert rolle

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en problemløser som tar utfordringer på strak arm samtidig som du har mange baller i luften? Hos oss vil du få muligheten til å vokse både faglig og personlig!

Informasjon om stillingen

ZigData søker nå etter en IT-allrounder til en variert stilling i et raskt voksende selskap. Rollen går ut på å drive support og drift mot våre kunder, både nasjonalt og internasjonalt. Denne rollen utarter seg ikke som en klassisk brukerstøtte hvor man bare håndterer innkommende henvendelser, men er snarere en dynamisk og utviklende rolle hvor du også får muligheten til å jobbe i team ute hos kunder både nasjonalt og internasjonalt.

Du vil lære av et allsidig og spennende team, samtidig som du vil bli gitt stor frihet og ansvar for egen gjennomføring av oppgaver. Tett oppfølging og opplæring både på kontoret og i feltet er en selvfølge hos ZigData, som ønsker at du skal lykkes i jobben, og stadig utvikle deg. Du bør være komfortabel med kundekontakt, ta initiativ og fungere bra både i selvstendig arbeid, samt i team. Er du i tillegg en sosial og teknologikyndig person, er det kanskje nettopp deg vi er på jakt etter!

Arbeidsoppgaver

 • Support av kunder, både nordiske og internasjonale.
 • Drift og vedlikehold av diverse systemer og applikasjoner.
 • Prosjektarbeid
 • Hands on-arbeid ute hos kunder

Vi søker deg som

 • Har utdannelse innen IT eller fullført IKT-fagbrev
 • Med fordel har erfaring med support, drift eller liknende
 • Har kjennskap til server-miljøene (Windows) og ulike operativsystemer (Windows og Linux primært)
 • Er sulten på teknologi og interesse for å sette deg inn i ulike applikasjoner
 • Kan kommunisere godt både på norsk og engelsk


Du bør ha en genuin interesse for teknologi og kontinuerlig oppdatere deg på det nyeste innen IT. Da noen oppgaver kan kreve praktisk arbeid innen drift, er det også en fordel om du har interesse for noe hands on-arbeid, og eksempelvis har erfaring med bygging av PCer eller tidligere jobb som mekaniker, elektriker eller liknende.

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Ansettelsesforhold: Du vil bli fast ansatt i Academic Work og jobbe på oppdrag hos ZigData. Engasjement er i første omgang på 6 måneder, med gode muligheter for fast ansettelse eller forlengelse.
 • Plassering: Fleksibelt – både på kontorene til ZigData eller hjemmefra dersom man ønsker dette. Noe reising må forventes dersom kunder trenger bistand hos seg.


Vedkommende som blir ansatt må kunne sikkerhetsklareres.

 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ZigData har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Zigdata tilrettelegger kostnadseffektive og tilpassede løsninger for små og mellomstore bedrifter. Selskapet er pr idag totaleverandør av drifttjenester, nettverk, utstyr og rekvisita til flere bedrifter og kan derfor også tilby fremtidige kunder gode priser på mange produkter og tjenester.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen