Senior eller junior systemutviklere

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.10.2022
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å utvikle fremtidens digitale tjenester?

 

Om stillingen


Brønnøysundregistrene har i dag ansvaret for mange av landets viktigste registre. Vi utvikler og drifter løsninger for å skape trygghet, orden og oversikt for våre brukere som er næringsliv, frivillig og offentlig sektor, samt enkeltpersoner.


Vi jobber med å modernisere våre løsninger slik at disse er tidsriktige og tilfredsstiller brukernes behov. Løsningene utvikles i henhold til vår mikrotjenestearkitektur ved hjelp av Java og Springboot. Innenfor Front end benyttes moderne rammeverk slik som React og Node.js. Løsningene kjører i vår egen skyplattform basert på Red Hat sin Openshift Container platform.


Har du relevant erfaring innenfor systemutvikling? Da er du kanskje vår nye senior systemutvikler. Du vil da være aktuell som teamarkitekt eller senior systemutvikler.


Er du nyutdannet og har lite erfaring? Da oppfordrer vi deg til å søke. Du vil få nødvendig opplæring og kompetansepåfyll innenfor fagområdet.


Arbeidsdagen din hos oss


Du blir en del av kollegiet på IT-avdelingen som har ca. 95 ansatte. I avdelingen har vi mange erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og erfaring med deg. Her får du bryne deg på alle områdene innenfor systemutvikling; helt fra brukerens behov til løsningene er ferdigutviklet, testet og satt i produksjon.


Som Systemutvikler hos oss jobber du sammen med dyktige medarbeidere i produktteam eller prosjekt. Har du erfaring kan du fort bli teamarkitekt i teamet hvor du får hovedansvaret for hvordan løsningene utvikles.


Vi ønsker å være i front på teknologi, og bruker teknologi som vi mener gir best nytte for brukerne våre. Vi etterstreber å jobbe mest mulig smidig og jobber i team hvor avklaringer tas fortløpende. Et av våre suksesskriterier er at IT og forretning jobber tett sammen.


Hos oss får du bryne deg på blant annet dette

 • delta i utviklingsteam som utvikler, ev teamarkitekt ut ifra kvalifikasjoner
 • delta i hele utviklingsprosessen til en tjeneste eller produkt
 • holde deg oppdatert på teknologi og bruken av forskjellige rammeverk og bibliotek


Kvalifikasjoner

For å være aktuell som systemutvikler, må du

 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning innen IT. Lang relevant erfaring kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven


Det er også fint om du har noe kompetanse innenfor områdene nedenfor, men ikke et krav

 • kjennskap til mikrotjenestearkitektur
 • erfaring fra utviklerroller i et produktteam
 • kunnskap om teknologier som vi bruker innenfor backend og frontend
 • erfaring med smidig utvikling, gjerne med bruk av verktøy fra Atlassian


Personlige egenskaper

Hos oss passer du inn dersom du

 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde
 • er direkte, ærlig og jordnær


Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • jobbe med ny og moderne teknologi
 • bli del av et team med kompetente medarbeidere hvor du blir fulgt opp
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger


Stillingen er lønnet som seniorrådgiver med årslønn fra kr 553 500 - 888 200 eller som rådgiver med årslønn fra kr 517 600-636 700, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.


Vårt hovedkontor er i Brønnøysund. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser. Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO for barnefamilier som flytter til kommunen. Ordningen gjelder fram til 01.01.2024.


For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT. 


Vil du vite mer?


Dersom du har spørsmål om stillingene, hvordan det er å flytte til Brønnøysund eller hvordan det er å jobbe som front-end utvikler, kan du ta kontakt med Per Egil Nilsen på 911 29 424 / pen@brreg.no, Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen