Er du Capus sin nye Operations & Security Manager?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.09.2022
Gå til søknadsskjema

Vi søker en ambisiøs og effektiv person, som er i begynnelsen av sin karriere innenfor IT. Kunne du tenke deg å jobbe i en allsidig rolle, som gir deg erfaring innenfor fagområdene IT sikkerhet og service?

Som Operations & Security Manager vil du være ansvarlig for å administrere og vedlikeholde selskapets teknologi, IT-infrastruktur og informasjonssikkerhet. Capus setter sikkerhet høyt og er bl.a ISO27001 sertifisert. En viktig oppgave blir dermed også å skape sikkerhetsbevissthet og kompetanse hos våre ansatte.

Din rolle er å være kvalitetsbevisst og en ryddig problemløser som kan hjelpe bla. via fjernstyring, telefon og email. Du vil være en faglig støtte internt for Capus sine ansatte og du vil møte varierte problemstillinger. Stillingen passer bl.a for deg som er student, samt innehar god IT-kompetanse og serviceinnstilling. Jobben gir svært god læring og du får jobbe bredt.

Typiske arbeidsoppgaver:

 • Videreutviklng av datasikkerhet  og personvern 
 • bistå Capus brukere med tekniske utfordringer i hverdagen
 • Installasjon / oppsett av klientmaskiner
 • Innkjøp – av hardware og software 
 • Enkel applikasjonsforvaltning 
 • Drift av Windows servere (oppdateringer, backup osv)
 • Håndtering av brukere i Active Directory
 • Håndtering av brukere i Office 365

 

Egenskaper og interesser:

 • Du er engasjert i faget ditt og evner å jobbe systematisk og selvstendig
 • Fordel om du har interesse for bl.a Cyber sikkerhet og kjennskap til ISO 27001
 • Du er en tålmodig problemløser som kan gjøre selvstendig research på mulige løsninger
 • Du er omgjengelig og serviceinnstilt, særlig med tanke på at ingen oppgaver kan være for store eller små.


I Capus vil du oppleve et inkluderende miljø på arbeidsplassen, hvor du vil bli sett og hørt. Vi er opptatt av, og ønsker å bidra til din kompetanseutvikling. Det er stor takhøyde, og vi strekker oss etter å spille hverandre gode. Du vil få konkurransedyktige betingelser, oppleve et spennende arbeidsmiljø hos et av Norges?største og?fremste rekrutteringsmiljø og mulighet til å etablere nettvert innenfor bransjen.

Dette er en deltidsstilling som tilsvarer en 40-50% stilling. Arbeidstiden er fleksibel, men har en vaktording for akuttsituasjoner.  

Vi ser frem til å lese din søknad om hvorfor du vil bli en del av vårt team og hva du kan bidra med! Se mer om oss på www.capus.no.

 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter. Capus sin organisering og metode gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vår størrelse gjør oss til en leveringsdyktig og forutsigbar rekrutteringspartner. Kontinuerlig fokus på kvalitet, fleksibilitet, holdninger, verdier og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen