Studenter søkes til 2 måneders engasjement!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en nøyaktig språkentusiast? Som produksjonsmedarbeider hos Standard Norge kan vi tilby unike utfordringer og erfaring innen standardisering. Vi gleder oss til å ta en prat med deg!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår kunde Standard Norge søker vi en produksjonsmedarbeider på heltid/deltid for et 2 måneders engasjement.

Standard Norge gir deg god anledning til å bli kjent med den store betydningen standarder og standardisering har for videre utvikling av både næringslivet og samfunnet. Du vil få innsikt i hvordan en standard blir til og hvordan standarder brukes. I tillegg blir du kjent med selskapets nasjonale og internasjonale nettverk og kan bygge mange nye relasjoner.

I forbindelse med at vi i Standard Norge skal over på et nytt driftsystem, søker vi en person på heltid som kan bistå med migrering av eksisterende standarder. Dette innebærer blant annet å konvertere eksisterende word-dokumenter til XML og deretter over i PDF-format. Med dette følger et svært presist arbeid der den ansatte vil ha ansvaret for at standardenes format og metadata oppdateres og kvalitetssikres.

Her kan du lese hva en tidligere sommerstudent kan fortelle om å jobbe i Standard Norge:

‘’Det har vært kjempespennende og utfordrende å jobbe i Standard Norge. Jeg er ekstremt takknemlig for å ha fått denne erfaringen, og virkelig begi meg ut på interessante og vanskelige oppgaver. De ansatte på huset har tatt veldig godt imot oss sommerstudenter, og jeg har følt meg velkommen og ivaretatt’’

Arbeidsoppgaver

 • Gjennomgå metadata og formater for å tilrettelegge for overføring av standarder mellom gammel og ny database
 • Kvalitetssikring av standarder før publisering
 • Jobbe i team, samarbeid på tvers av våre avdelinger og koordinere mot våre prosjektledere
 • Arbeid med å legge data over fra Word til XML
 • Annet arbeid i vårt team for Oversettelse og publisering. Dette kan også innebefatte kontroll av andre dokumenter og dialog med våre prosjektledere i forbindelse med dette.

Vi søker deg som

 • Relevant høyere utdanning - dette kan være lingvistikk, språkteknologi, lærer, språk (norsk, engelsk, andre), bibliotekar eller likende
 • Søker også studenter som kan jobbe ved siden av studiet.
 • Gjerne erfaring med XML
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk
 • Du er nøyaktig og trives med å kontrollere tekst
 • Ønsker å lære mer om standardisering


Til denne rollen legger vi stor vekt på dine personlige egenskaper. Dette er en jobb som krever høy presisjon og det aller viktigste er at du evner å jobbe svært nøyaktig og har øye for detaljer. Som person er du selvgående og trives godt med å ta på deg ansvar. Samtidig har du høy arbeidskapasitet og stor lærevillighet. Noe rutinearbeid må påberegnes.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale. Vi venter på deg med rett innstilling og motivasjon!
 • Stillingstype: Bemanning, du blir fast ansatt hos Academic Work som konsulent
 • Søknadsfrist: Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer


Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Standard Norge. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold.

Informasjon om bedriften

Konsernet Standard Norge er totalleverandør innenfor standardisering og dekker alt fra utvikling til salg av standarder og tilleggsprodukter. Konsernet består av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT-selskapet Standards Digital AS. Til sammen jobber 100 ansatte i de tre virksomhetene. Standard Norge samarbeider nært med næringsliv og offentlig sektor for å spre kunnskap, sikre trygghet og lønnsomhet og bidra til nyskapende og bærekraftige løsninger. Standard Norge er en kunnskapsorganisasjon og har både spesialister og generalister blant medarbeiderne. I tiden som kommer, skal Standard Norge vi ansette flere nye medarbeidere

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen