Senior eller junior front-end utvikler

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.10.2022
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å utvikle brukervennlige løsninger?


Om stillingen


Brønnøysundregistrene har i dag ansvaret for mange av landets viktigste registre. Vi utvikler og drifter løsninger for å skape trygghet, orden og oversikt for våre brukere som er næringsliv, frivillig og offentlig sektor, samt enkeltpersoner.


Vi jobber med å modernisere våre løsninger slik at disse er tidsriktige og tilfredsstiller brukernes behov. Løsningene skal være brukervennlige og oppfylle krav til universell utforming og WCAG. For å effektivisere utviklingsprosessen er det under etablering et designsystem som inneholder retningslinjer, prosesser og gjenbrukbare byggeklosser.


Har du relevant erfaring? Da er du kanskje vår nye senior utvikler. Du vil da bli Lead innenfor front-end og jobbe med vårt fremtidige designsystem.


Er du nyutdannet og har lite erfaring? Da oppfordrer vi deg til å søke. Du vil få nødvendig opplæring og kompetansepåfyll innenfor fagområdet.


Arbeidsdagen din hos oss


Som front-end utvikler hos oss jobber du sammen med dyktige medarbeidere i produktteam for å tilby effektive og fleksible løsninger slik at Brønnøysundregistrene leverer på samfunnsoppdraget.


Du blir en del av kollegiet på IT-avdelingen som har ca. 95 ansatte. I avdelingen har vi mange erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og erfaring med deg som nyansatt.


Du blir en del av produktteamet som jobber med å videreutvikle vårt designsystem. Som en del av dette vil du bistå eller bidra inn imot andre utviklingsteam for å sikre at det blir utviklet brukervennlige løsninger og at designsystemet er effektivt å benytte ved utvikling av nye webløsninger.


Vi ønsker å være i front på teknologi, og bruker teknologi som vi mener gir best nytte for brukerne våre og som oppfyller krav til universell utforming.


Hos oss får du bryne deg på blant annet disse oppgavene


 • videreutvikle vårt designsystem med fokus på gjenbrukbare byggeklosser
 • holde deg oppdatert på front-end teknologi og bruken av forskjellige rammeverk og bibliotek
 • finne gode løsninger for å knytte sammen flere verktøy, kodebase og designverktøy
 • delta i eller bistå andre utviklingsteam med front-end kompetanse


Kvalifikasjoner


For å være aktuell som front-end utvikler, må du


 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning innen IT. Lang relevant erfaring kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • kunnskap om universell utforming og WCAG
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven


Det er også fint om du har noe kompetanse innenfor områdene nedenfor, men ikke et krav


 • kjennskap til utvikling eller bruk av designsystem
 • erfaring fra utviklerroller i et produktteam med fokus på front-end
 • kunnskap om teknologier som vi bruker slik som Wordpress, React, Javascript, Typescript
 • erfaring med smidig utvikling, gjerne med bruk av verktøy fra Atlassian
 • erfaring med testautomatisering


Personlige egenskaper


Hos oss passer du inn dersom du


 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget og spesielt front-end
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde
 • er direkte, ærlig og jordnær


Dette får du hos oss


 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • jobbe med ny og moderne teknologi
 • bli del av et team med kompetente medarbeidere hvor du blir fulgt opp
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger


Stillingen er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 517 600 - 636 700 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 553 500 - 888 200, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.


Vårt hovedkontor er i Brønnøysund. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser. Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO for barnefamilier som flytter til kommunen. Ordningen gjelder fram til 01.01.2024.


For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT. 


Vil du vite mer?


Dersom du har spørsmål om stillingene, hvordan det er å flytte til Brønnøysund eller hvordan det er å jobbe som front-end utvikler, kan du ta kontakt med Per Egil Nilsen på 911 29 424 / pen@brreg.no, Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen