Junior og senior plattformutviklere

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.10.2022
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å utvikle vår skyplattform?

 

Om stillingen


Vi bygger opp et plattformteam som skal forvalte og videreutvikle vår skyplattform. Skyplattformen er basert på Red Hat OpenShift Container Platform som er en svært moderne og fremtidsrettet teknologi. Den bygger på Linux containere, er administrert med Kubernetes og er vår digitale grunnmur.


I dag består plattformteamet av 12 interne og eksterne ressurser. Nå skal vi styrke teamet med inntil 2 nye stillinger som junior og/eller senior plattformutviklere.


Er du nyutdannet og har lite erfaring? Da oppfordrer vi deg til å søke. Du vil få nødvendig opplæring og kompetansepåfyll ved oppstart.


Har du tyngre bakgrunn og erfaring? Da er du kanskje vår nye senior plattformutvikler. Du vil da bli "lead" innenfor et eller flere fagområder ut fra kvalifikasjonene du har.


Arbeidsdagen din hos oss


I plattformteamet jobber du sammen med dyktige medarbeidere for å tilby effektive og fleksible løsninger slik at Brønnøysundregistrene leverer på samfunnsoppdraget.


Du kommer til å jobbe med å sette sammen verktøy og tilrettelegge rask og enkel utvikling på plattformen for våre interne utviklere. Du vil bidra til å lage selvbetjeningsløsninger som automatiserer manuelle oppgaver, og som gjør det enklere for testere og utviklere å sende nye features ut i produksjon.


Som junior eller senior plattformutvikler blir du del av kollegiet på IT-avdelingen som har ca. 90 ansatte. I avdelingen har vi mange erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og erfaring med deg som nyansatt.


Som plattformutvikler vil du jobbe etter DevSecOps-prinsipper. Du vil være med på å designe og videreutvikle utviklings- og kjøreplattformen eller jobbe med automatisering, monitorering og overvåking og deploy pipelines.


Vi ønsker å være i front på teknologi, og bruker teknologi som vi mener gir best nytte for brukerne våre. Den tekniske plattformen skal legge til rette for at utviklingsteamene kan utvikle effektivt, sikkert og i henhold til vedtatte arkitekturprinsipper.


Hos oss får du bryne deg på blant annet disse oppgavene

 • ivareta vår Red Hat Openshift-baserte plattform for å sikre stabilitet og sikkerhet
 • videreutvikle plattformen for å tilrettelegge for ny funksjonalitet
 • oppsett av verktøy på plattformen innenfor spesifikke teknologiområder
 • bistå utviklingsteamene med å effektivt ta i bruk plattformen
 • automatiser ved hjelp av CI/CD
 • tilrettelegge for monitorering, overvåking og logging


Sjekk ut vår workshop med Red Hat Open Innovation Labs


Red Hat Open Innovation Labs var en seks uker lang workshop i Brønnøysund. Her jobbet tekniske ressurser i Brønnøysundregistrene side om side med de fremste europeiske ekspertene fra programvareselskapet Red Hat.


Kvalifikasjoner


For å være aktuell som plattformutvikler, må du


 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning innen IT. Lang relevant erfaring kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven


Det er også fint om du har noe kompetanse innenfor områdene nedenfor, men det er ikke et krav

 • kunnskap om skyteknologi slik som Openshift, Azure, AWS eller Cloud Platform
 • kjennskap til Elasticsearch for å ivareta logging, monitorering og sikkerhet
 • kjennskap til DevSecOps-metodologi og Open Source-teknologi
 • erfaring med automatisering av utviklingsprosesser
 • erfaring fra utviklerroller som har gitt deg kjennskap til plattformutvikling
 • kjennskap til prinsipper eller metodologi for IT-sikkerhet


Personlige egenskaper


Hos oss passer du inn dersom du


 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde
 • er direkte, ærlig og jordnær


Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • jobbe med ny og moderne teknologi
 • bli del av et team med kompetente medarbeidere hvor du blir fulgt opp
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger


Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 517 600 - 636 700 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 553 500 - 888 200, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.


Vårt hovedkontor er i Brønnøysund. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser. Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO for barnefamilier som flytter til kommunen. Ordningen gjelder fram til 01.01.2024.


For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT. 


Vil du vite mer?


Dersom du har spørsmål om stillingene, hvordan det er å flytte til Brønnøysund eller hvordan det er å jobbe i plattformteamet, kan du ta kontakt med Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no eller produkteier Øyvind Hatland 404 63 404 / oha@brreg.no.


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen