Trigges du av å utfordre det tradisjonelle?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Akkurat hva det er som får øya dine til å glitre når du jobber med salg, er ikke så nøye; vi er mer opptatt av å få med den beste på laget som vil havne på det feteste stedet, og trives der.

Hvor er “der”? Tenker du kanskje nå. Jo, det er hos oss, Folq, en plattform som formidler de dyktigste konsulentene til de heiteste oppdragsgivere innen IT-bransjen. Ja, de dyktigste konsulentene kan vi faktisk si, fordi vi vet; vi kvalitetssikrer dem. Nå skal vi fortsette det raske veksteventyret vårt, med ambisjoner om internasjonal ekspansjon! Og hva trengs da? Flere folq!

Forretningsstrateg som bruker hjerte og hjerne

Så har du kommet helt ned hit, tipper vi at du er en skarp person, som liker det du leser. Å bygge relasjoner og lønnsomhet krever at du aktiverer både hjerte og hjerne i arbeidet ditt. En god del forretningsforståelse og strategiske evner må også til. Og det er nettopp det denne stillingen går ut på. Det er ikke så viktig hva du anser deg selv som i den. Om det er KAM, selger, relasjonsbygger eller kremmer gir vi blanke i. Det viktigste er at det rasler i jobbytte-muskelen din når vi tilbyr deg å:

 • Jobbe med de feteste kundene innen IT-bransjen
 • Gjøre hverdagen til konsulentene bedre ved å tilby de mest techsavy oppdragene i bransjen (ref. feteste kundene)
 • Bidra til at Folq når sine forretningsmål i konsulentbransjen innen- og utenlands
 • Ta en viktig del i posisjoneringen vi ønsker både i Norge og utlandet
 • Utfordre det etablerte ved å prøve ut nye fremgangsmåter og realisere ulike idéer for produktet vårt
 • Bli med på en reise med høy – men samtidig kontrollert – fart
 • Slippe hierarki-herk, og heller trives i en flat struktur, hvor du samtidig får skinne for den du er
 • Ha en tydelig stemme på hvordan forretningen bør være og bli fremover


Du har sikkert allerede forstått det, men vi sier det likevel: I korte trekk innebærer rollen din å bli en nøkkelperson for vår videre utvikling og vekst, der du skaper relasjoner til, og følger opp, eksisterende kunder, samtidig som du bygger din egen portefølje. Du kommer til å drive salgsprosesser med behovskartlegging, aktive søk etter aktuelle konsulenter, tilbuds- og kontraktshåndtering. Og selvfølgelig får du en finger med i spillet når det gjelder selskapets produkt og videreutvikling.

Resultatorientering fremfor erfaring

Mulig at du allerede jobber med forretningsutvikling der du er i dag. Kanskje du har erfaring med salg i bransjen og god innsikt i hva vi holder på med, og det er vel og bra, det! Men det er ikke et must. Høyere utdanning er ikke et krav, så det trenger du ikke å tenke så mye på. Å bli drevet av gode resultater, tror vi heller er grunnleggende for å trives her i Folq.

Og så er det kommunikasjon, da. Liker du å engasjere ved å kommunisere – både skriftlig og muntlig – begynner vi virkelig å snakke her.

Folq-teamet er en gjeng du vil jobbe med. Vi tror mye av grunnen til det er fordi vi er nokså uformelle, veldig brukersentrerte og strekker oss langt for å skape de gode opplevelsene. Og så er vi en sosial gjeng som liker å ha det gøy sammen! Kødde litt iblant, gjør vi òg.

Noen av fordelene du får hos oss:

 • Være med på å bygge og forme et selskap i vekst
 • Mulighet til å bli medeier i Folq gjennom opsjoner
 • God, subsidiert lunsj, og fantastisk kaffe
 • Sentrale lokaler ved Youngstorget i Oslo


Noen ting og mennesker har det bare i seg. Kanskje denne jobbannonsen? Kanskje du?
I så fall er vi solgt! Søk nå, rekrutteringen har startet. 

Om arbeidsgiveren

I Folq jobber vi for å bli den foretrukne plattformen for IT-konsulenter og oppdragsgivere på tvers av fagdisipliner og geografi. Konsulentene skal kunne finne de feteste oppdragene, og oppdragsgiverne de mest kompetente konsulentene. For å få til dette vil vi gjøre hverdagen til konsulenter og oppdragsgivere diggere! Ved å gi brukerne direkte tilgang til hverandre og ved å forenkle oppgavene knyttet til det å både være konsulent og det å kjøpe konsulenttjenester, gir vi brukerne våre de beste forutsetningene til å oppleve den gode matchen.
I dag er Folq en utfordrer til den etablerte konsulentbransjen og en sentral kilde til fageksperter innen IT-utvikling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen