Vil du være dirigent for et av Oslos råeste utviklerteam?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.09.2022
Gå til søknadsskjema

Trigger det deg å kunne ha en jobb hvor du kan kombinere det beste av to verdener - prosjektledelse og IT? Og der du i tillegg får en verden der du selv er med å setter rammene? Giant Leap vil skape forutsetninger for at du skal lykkes og vokse i rollen som Team Lead!

Informasjon om stillingen

Føler du at du har en litt lite utfordrende arbeidshverdag i dag, og har lyst til å ha en jobb hvor du får kaste deg ut i nye ting og samtidig ha støttende kollegaer i ryggen? Hos Giant Leap dannes det vei for deg og dine ambisjoner! Dine meninger og ideer vil bli løftet frem, og dine små steg belønnes.

 • En potensiell kollega av deg jobber i dag som Team Lead og har i løpet av sitt første år i Giant Leap utviklet sin nysgjerrighet for IT, hatt en bratt læringskurve, erfart godt samarbeid og kjent på egne dirigent-evner for å få teamet til å jobbe best mulig.
 • En annen er en skikkelig racer på koding (helt rå!!), og har også fått oppfylle sitt ønske og potensiale som Team Lead ved å kombinere det beste av to verdener - koding og Teamleder ansvar.


Høres det ut som at dette kan være dine fremtidige kollegaer? Giant Leap skaper forutsetninger for at du skal både lykkes og trives. Uavhengig av om det gjelder utvikling, ambisjoner eller variasjon.

Hva innebærer det å være Team Lead da, tenker du nå sikkert ...

Du kommer til å jobbe tett med utviklere og drive prosjekter fremover, noe som kanskje også kan beskrives som den perfekte kombinasjonen(?!) - hvis du liker å sjonglere mange baller i luften, kundedialoger og IT. Du vil legge planer og følge opp disse internt og eksternt.

Her vil du bli en del av et inkluderende miljø preget av engasjerte kollegaer som også er gode støttespillere, og dere sammen vil jobbe for å skape løsninger som skal brukes hyppig av mange, mange, mange mennesker. Er stolthet og nysgjerrighet en følelse du vil sitte igjen med når du ser en parkeringsvakt på gaten eller en barnefamilie som betaler med mobilen når de handler i en matvarebutikk? Ditt produkt og resultatet av ditt arbeid vil være rundt deg i samfunnet, uansett om det er på butikken eller på gaten. Hos Giant Leap vil du føle deg stolt over resultatet du leverer og samtidig være nysgjerrig på hvilken opplevelse brukerne sitter igjen med, det er nesten sånn at du får lyst til å gå bort å spørre.

Det du konkret kommer til å få bryne deg på er å ...

 • ... lede et team av utviklere i arbeidet med utvikling av GLT sine produkter
 • ... styre leveransene til teamet, prioritere oppgaver, og kontinuerlig arbeide med forbedringer av prosess og generell utvikling i teamet
 • ... inspirere, motivere og støtte teamet i utviklingsarbeidet
 • ... bidra i produktutvikling, styre nye leveranser, samt bidra i testing og forretningsutvikling
 • ... samarbeide med andre ressurspersoner i selskapet og GLT sine kunder
 • ... bidra til å utnytte synergier og muligheter på tvers av team og produkter

Hvem er så du da vel?

 • Du har fullført utdanning innen IT-relaterte fag, prosjektledelse eller lignende
 • Du har noen års relevant arbeidserfaring
 • Du har kjennskap til smidig team ledelse eller prosjektledelse
 • Du har noe systemteknisk forståelse
 • Du har kjennskap til prosjektledelsesmetodikker
 • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Kanskje du også kjenner deg igjen litt ekstra i noe av følgende:

 • Du har stå på vilje og er sulten på å lære
 • Du er ikke redd for å ta beslutninger og står trygt i din rolle som Team Lead
 • Du liker at det er mye aktivitet rundt deg og blir motivert av å hjelpe andre med å skinne og prestere
 • Du stiller kvalitetskrav og sørger for at teamet har kunnskapen og verktøyene de trenger for å gjøre produktene enda bedre

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Giant Leap
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work. Giant Leap har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Søknadsfrist: 30. September 2022

Informasjon om Giant Leap

Giant Leap Technologies AS ble etablert i 2000 med utspring fra teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim. De har i dag posisjon som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. Giant Leap er en tjenesteinnovatør innen mobilitet og utvikler Apps rettet mot sluttbrukere. Her bistår de kunder gjennom hele verdikjeden fra forretnings- og konseptutvikling, design og systemutvikling til etablering av en effektiv drift og forvaltning av tjenestene. I tillegg til tjenester rettet mot sluttbrukere og Apps, utvikles også bransjespesifikke løsninger innenfor Salg, Samferdsel, Logistikk og Transport. Disse løsningene har stor utbredelse i markedet, også internasjonalt. De er i dag 65 ansatte som brenner for mobilitet og har kontorer på toppen av Posthuset midt i Oslo!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen