Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Cyber security network engineer ønsket til Admincontrol!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du på utkikk etter en spennende og samfunnskritisk jobb? Da har du kommet til rett sted! Admincontrol ser nå etter å utvide sikkerhetsteamet sitt og leter dermed etter noen som kan være med å sikre fri flyt av informasjon!

Informasjon om stillingen

Admincontrol er et internasjonalt selskap med mer enn 131 000 aktive brukere idag. Selskapet tilbyr nettbaserte løsninger for sikkert samarbeid og enkel deling av dokumenter i forretningsprosesser som styre- og ledelsesarbeid, kapitalinnsprøyting, børsnoteringer og selskapsgjennomgang. En årlig fornyelsesgrad på 98% blant deres styreportalkunder demonstrerer verdsettelsen kundene har for Admincontrol sine tjenester.

Brukerne får mer kontroll og blir bedre forberedt til møter, noe som resulterer i en mer effektiv prosess og bedre beslutningstaking. Som cyber security network engineer er din jobb å sørge for at dokumenter og informasjon sikkert kan overføres mellom våre kunder. Du vil bidra med å sikre nettverket og analysere potensielle trusler, enten det er fra direkte cyber angrep eller malware og viruser. Du vil virke som et viktig ledd av en samfunnskritisk rolle, og både Admincontrol samt deres kundebase vil være avhengige av at teamet gjør en god jobb.

Arbeidskulturen på avdelingen beskrives som avslappet og enkel. Det er et relativt ungt miljø med en god blanding av kvinner og menn, og seniorer og juniorer som samarbeider godt på tvers av teamene. I tillegg står de for noen sosiale aktiviteter i året, samt at det er tilrettelagt for litt kos på fredager.

Du blir tilbudt

 • Muligheten til å jobbe i public cloud og tradisjonell sikkerhet
 • Kursing i Asher
 • Muligheter for kursing og sertifiering innen det som betegenes som stillingsrelevant

Arbeidsoppgaver

 • Håndtere cyber-angrep mot nettverket gjennom IPS (Intrusion prevention system)
 • Installering og konfiguering av nettverksutstyr
 • Installering, konfiguering og supportering av brannmurer
 • Lage brannmurer
 • Fullføre aktiviteter som står i loggen
 • Jobbe systematisk med forbedringer

Vi søker deg som

 • Må beherske engelsk både skriftlig & muntlig
 • Har ferdigheter innen nettverk
 • Er erfaren med Brannmurer og IPS´er
 • Har du erfaring innen for fagfeltet så er ikke produktet viktig.


Det er ikke et krav men en fordel hvis du

 • Har kjennskap til fortinet
 • Behersker norsk skriftlig & muntlig

Som person er du

 • Selvstendig
 • Samarbeidende
 • Strukturert

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Drammen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. AdminControl har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Admincontrol ble stiftet i Norge i 2005. I dag teller vi over 100 ansatte med lokal tilstedeværelse i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og Nederland. Vi ble en del av Visma-konsernet i 2017. For Admincontrol er hensynet til sikkerhet og personvern sentralt i alt vi foretar oss; i utviklingen av våre løsninger, så vel som den daglige drift og virke.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen