Ruby on Rails utvikler ønsket til Skiwo!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å ta et nytt steg i karrieren og bli en del av et svært dyktig team? Nå har du muligheten! Skiwo ser nå etter en utvikler med noe erfaring i Ruby on Rails som kan bli integrert inn i teamet.

Informasjon om stillingen

Skiwo er et nytt software selskap som startet på StartupLab i 2016 med en ambisjon om å skape en tryggere og mer stabil hverdag for freelansere i Norge. Selskapet er i stadig vekst og ser nå etter en backend-utvikler med noe erfaring fra tidligere.

Som utvikler hos Skiwo vil du få muligheten til å jobbe svært fleksibelt. Her har vi ingen faste arbeidstider, men heller en ide om at den ansatte selv velger når på dagen de vil jobbe. Denne fleksible ordningen gir deg en større frihet til å styre egen hverdag. Du har dog et daglig obligatorisk team-møte mellom klokken 10 og 11.

I tillegg får du muligheten til å selv velge hvilke prosjekter du jobber på til enhver tid. Teamleder vil legge opp en digital tavle med ulike arbeidsoppgaver som er kategorisert etter vanskelighetsgrad. Denne tavlen gjør at du som backend-utvikler selv står fritt til å velge arbeidsoppgaver fra, etter det nivået du selv føler deg komfortabel med å løse. Hvis du underveis i prosjektet finner ut at oppgaven du har påtatt deg blir for vanskelig, så har du friheten til å spør om hjelp fra kolleger, teamleder, eller rett og slett bare bytte ut prosjektet du jobber på.

Du blir tilbudt

 • Fleksible arbeidstider
 • Mulighet til hjemmekontor
 • gode lønnsbetingelser
 • Mulighet til kursing i regi av Skiwo

Arbeidsoppgaver

 • Koding i ulike prosjekter du selv velger fra et board
 • Hjelpe kunder med backend utfordringer
 • Lage nye funksjoner i backend
 • Oppgradere og modifisere funksjoner i backend
 • Vedlikehold av funksjoner i backend

Vi søker deg som

Vi søker deg som

 • Har erfaring med Ruby on Rails
 • Har gode ferdigheter innen Javascript
 • Profesjonelt språklig/skriftlig nivå i engelsk og norsk

Som person er du

 • Strukturert
 • Selvstendig
 • Problemløsende

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Pilestredet 17, 0163 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Skiwo har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Skiwo startet på StartupLab i 2016 med en ambisjon om å skape en tryggere og mer stabil hverdag for freelansere i Norge. I dag behandler vi over 10.000 oppdragi måneden og tilbyr tjenester med en freelanserbase med mer enn 5.000 talentfulle individer. I dag er vi en primærleverandør for blant annet Politiet, NAV og sykehus over hele landet. Vi er bygget på ønsket om å skape en forskjell i Norge, og verdiene og ambisjonene våre er til stede i alle ledd i organisasjonen.

Selskapet har gått fra 6 millioner kroner i omsetning i 2019 til over 100 millioner kroner i 2021. Les mer om Skiwo og hvordan det hele startet her!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen