Har du lyst til å jobbe med kundeservice ved siden av studiene?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du alltid tenkt at du er av den løsningsorienterte typen? Motiveres du av å kunne hjelpe andre? ?På vegne av KONE AS søker Academic Work nå en kundeservicemedarbeider på deltid til deres lokaler på Ryen.

Informasjon om stillingen

I stillingen som kundeservicemedarbeider vil du sitte på bedriftens kundesenter hvor du tar imot henvendelser over både telefon og mail. Arbeidsdagen kan være hektisk, og viktigheten av å beholde god ro samt struktur i ditt arbeid er viktig. Du vil sitte på kundesenteret sammen med andre hyggelig kolleger med stort fokus på et godt og hyggelig miljø hvor alle bistår og hjelper til.

Vi søker deg som er student og som har stor fleksibilitet i hverdagen. Stillingsprosenten vil være på rundt 40 % og det kan til tider være behov for at du stiller på jobb på kort varsel i perioder ved sykdom, arbeidstopper eller ved ferieavvikling. Dette er den perfekte stilling for deg som søker nye utfordringer, som ønsker relevant erfaring ved siden av dine studier innen både administrasjon og kundeservice.

Arbeidsoppgaver

 • Ta imot henvendelser på telefon samt koble samtale videre til rett person internt
 • Registrere data i deres CRM system
 • Sende heismontør ut på oppdrag
 • Frankere og ta imot post
 • Ta imot innkommende alarmtelefoner fra heis

Vi søker deg som

 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Har grunnleggende datakunnskaper
 • Gjerne har tidligere erfaring med kundeservice
 • Har minimum 1 år igjen av dine studier


Som person er du pålitelig, vennlig, blid og oppegående. Du har godt humør og liker å snakke med andre mennesker. Da du blant annet vil ta imot henvendelser fra KONE sin alarmsentral og viktigheten av å beholde roen i stressende og krevende situasjoner er derfor viktig.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Plassering: Oslo
 • Stillingsomfang: Dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder med mulighet for forlengelse.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. KONE har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

KONE leverer innovative og miljøeffektive løsninger for heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske bygningsdører. De støtter dine kunder på alle trinn; fra utforming, produksjon og installasjon til vedlikehold og modernisering av din heis eller rulletrapp. I Norge har de avdelinger fordelt over hele landet, med hovedkontor i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen