Har du lyst til å forvalte din egen kundeportefølje?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Konica Minolta er i vekst og ser nå etter en Account Manager som skal ta vare på, og drive salgsprosesser mot eksisterende kunder. Har du interesse for salg, kundeoppfølging og IT-løsninger kan dette være noe for deg!

Informasjon om stillingen

Som Account Manager i Konica Minolta vil du få ansvar for en kundeportefølje som du selv skal forvalte. Kundene er innen bedriftssegmentet, og du vil sørge for at de har det de trenger innen IT-løsninger, samt følge opp i forbindelse med fornying av serviceavtaler. Du vil samarbeide tett med dine kolleger på salg, også opp mot Key Account Manager-avdelingen.

Dette er en fantastisk mulighet for deg som har interesse for salg og forretningsutvikling, og som liker å jobbe selvstendig med mange baller i lufta. Du vil komme inn i et sterkt faglig miljø, og bli del av et stort internasjonalt selskap med mange muligheter. Du vil i stor grad styre din egen hverdag og rapportere til Salgsleder.

Du trenger ikke nødvendigvis ha erfaring med salg, så lenge motivasjonen er på plass!

Arbeidsoppgaver

 • Kontakte eksisterende kunder for fornying av serviceavtaler
 • Avdekke behov og selge inn ulike IT-løsninger til kunden
 • Sørge for en god struktur og strategi for oppfølging av de ulike kundene
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

 • har gjennomført høyere utdannelse
 • har interesse for salg og IT-løsninger
 • har gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
 • er komfortabel med å jobbe i ulike systemer, samt bruke telefon som arbeidsverktøy

Som person er du

 • Resultatorientert
 • Strukturert
 • Selvgående

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Konica Minolta har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 31.000 ansatte. I Norge teller selskapet rundt 150 medarbeidere fordelt over hele Norge, i tillegg til en rekke forhandler.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen