Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker Service Delivery Manager (tjenesteansvarlig) med interesse for helseteknologi

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.09.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Vil du jobbe med faglig ledelse og tjenestestyring knyttet til kliniske fagsystemer innen spesialisthelsetjenesten i en av Nordens største IKT-bedrifter?

Vi står foran store og spennende arbeidsoppgaver i årene som kommer, og leter etter deg som har en spesiell interesse for helseteknologi. Virksomhetsområdet Kliniske IKT-tjenester Sykehuspartner HF har ansvaret for forvaltning av tjenester i Helse Sør-Øst. Tjenestene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet.

Vi søker etter en høyt motivert, løsningsorientert og erfaren rådgiver/senior rådgiver (SDM) som vil være med på laget. Det er en fordel om du tidligere har erfaring med prosjektarbeid, innføring av IKT-systemer og/eller tjenesteansvar. Vi søker en person som evner å følge opp at vi leverer i henhold til avtalte forpliktelser, kan holde i dialog med kunde og leverandør, samt er god til å utnytte teamet for å levere som avtalt. 

Enheten består i dag av ca. 23 medarbeidere, og vi er stolte av å ha ansvar for en stor andel av applikasjonstjenestene helseforetakene i regionen. Den viktigste oppgaven vår er å levere stabile og sikre applikasjonstjenester til alle helseforetakene i Helse Sør-Øst, og som understøtter våre kunders behov. Vår ambisjon er å være de beste innen vårt fagfelt, med kontinuerlig forbedring og videreutvikling, slik at vi er klare for morgendagens utfordringer og muligheter.   

Arbeidsoppgaver

 • Tjenesteansvarlig (SDM) har ansvaret for å levere iht. avtaler og gjeldende lover og regler
 • Lede tjenesteteam
 • Kunde- og leverandøroppfølging
 • Prosjekteier for versjonsoppgraderinger
 • Sikre samarbeid, koordinering og dialog med involverte parter
 • Rapportering 
 • Kontinuerlig forbedring


Vår organisasjon har fokus på kontinuerlig forbedring, og i den forbindelse må det påregnes at innhold i arbeidsoppgaver og roller vil kunne endres over tid. 

Kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad eller tilsvarende, innenfor helse, IKT eller ledelse (Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning) 
 • IKT-faglig innsikt
 • Erfaring innen prosjektledelse
 • God forretnings – og organisasjonsforståelse 
 • Erfaring med ITIL og/eller LEAN er en fordel, gjerne sertifisering

Personlige egenskaper

 • Uredd, selvdreven, proaktiv og med stor gjennomføringskraft
 • Gode kommunikasjonsevner, kundeorientert og serviceinnstilt
 • Evne til å motivere, koordinere, ta ansvar og være pådriver
 • Meget gode relasjonsskapende egenskaper
 • Analytisk, strukturert og løsningsorientert


Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • Interessante, meningsfylte og utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende miljø med god takhøyde
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø i en av Norges største IKT-organisasjoner
 • Stor grad av frihet og påvirkningsmuligheter
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksibel arbeidstidsordning med mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale
 • Lønn etter avtale 


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista.
Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25. 


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Siw Moen
Stillingstittel
Enhetsleder
Telefon
941 53 698

Kontaktperson
Jan Rune Bjørkeng
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
400 00 216

Kontaktperson
Mari Bergkastet Jonassen
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
952 60 038
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen