Vil du være med å forme morgendagens digitale byggeplass?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Som digitaliseringsrådgiver i Implenia vil du ha en sentral rolle i arbeidet for å skape en mer givende, effektiv og trygg arbeidshverdag for alle ansatte. Høres dette ut som noe for deg? Da kan du være den vi søker.

Informasjon om stillingen

Implenia går en spennende tid i møte med økt oppdragsmengde. For å styrke laget søker vi nå en nysgjerrig og engasjert digitaliseringsrådgiver. Denne stillingen gir deg mulighet til å jobbe med prosessforbedring, digitalisering og automatisering i store infrastrukturprosjekter over hele landet. Vi jobber intenst med å forbedre produktiviteten i byggebransjen, og trenger flere som deler ambisjonene våre.

Våre prosjekter blir større og mer komplekse, og med stadig strengere krav er det helt nødvendig med gode digitale systemer. Som en del av vår digitaliseringsgruppe vil du få arbeide med spesialister innen prosjektplanlegging, prosessforbedring og kvalitetsstyring. Sammen skal vi tenke nytt og innføre nye digitale løsninger og arbeidsprosesser på våre prosjekter, og designe morgendagens byggeplass.

Hvorfor jobbe i Implenia?

Hos Implenia blir du en del av en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, trivelige kolleger og jordnær arbeidskultur. Du får en variert og utfordrende stilling i et firma i vekst, hvor ingen dager er like. Du får også gode muligheter til å utvikle deg og holde deg oppdatert på faget. Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en sunn bedriftskultur.

Arbeidsoppgaver

Din rolle som digitaliseringsrådgiver vil være en viktig del i prosjektorganisasjonen for at det skal være god samhandling mellom de ulike systemer som benyttes i prosjektet. Det er også en viktig oppgave å bidra til økt kunnskapsnivå blant kolleger og til riktig bruk av system. Dette i form av kurs, opplæring og annen støtte.

Du vil også fungere som administrator og kontaktpunkt for våre digitale løsninger innen opplæring og dokumentforvaltning. Andre arbeidsoppgaver vil være:

 • Høste læring på kryss av prosjekter, og bidra i digitalisering og standardisering for en mer effektiv hverdag
 • Delta i digitaliseringsgruppens arbeid for å gjøre Implenia til en ledende innovatør i anleggsbransjen
 • Drive kontinuerlig prosessforbedring på prosjektene våre
 • Administrere og forbedre SharePoint-oppsett i prosjekter og sentralt
 • Enkle automatiserings- og visualiseringsoppgaver ved hjelp av Microsoft Power Platform og Power BI

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innenfor IT eller lignende. Erfaring fra lignende rolle kan kompensere for manglende utdannelse
 • Har erfaring med utarbeidelse og gjennomføring av kurs
 • Har dyptgående kjennskap til Office 365 og Microsoft Teams
 • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne


Som person er du strukturert og planmessig i ditt arbeid. Du utvikler effektive og gjennomførbare løsninger på problemer, og som alltid knytter nye relasjoner på kontinuerlig basis.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Implenia Norge
 • Plassering: Lysaker
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Implenia har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits med over 10.000 ansatte i Europa. I Norge har vi spisset oss med unik spesialkompetanse på komplekse infrastrukturprosjekter innen tunnel, bru og betong. Det gir resultater, og vi er i sterk vekst! Vi er mer enn 500 uformelle og entusiastiske fagpersoner, stolte av de utfordrende og komplekse oppgavene vi løser i felleskap. Hovedkontoret vårt er på Lysaker i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen