Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kommunikasjonsrådgiver

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund, Oslo eller Narvik
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.09.2022
Gå til søknadsskjema

Brenner du for formidling? Vil du være med på å utvikle fremtidens Norge? Vi søker en techinteressert kommunikasjonsrådgiver til å jobbe i våre produktteam og større satsinger. Er du den vi leter etter?

 

Om stillingen

Du er en kreativ historieforteller som kan gjøre de gode historiene levende i både interne og eksterne kanaler.  Du kan fortelle dem selv eller gjøre dine kollegaer i stand til å formidle.


Vi ser etter en kollega som evner å jobbe både strategisk og operativt med å omsette Brønnøysundregistrenes samfunnsoppdrag til kommunikasjonsfaglige initiativ. Du er god på å bygge relasjoner, fleksibel, techinteressert, nytenkende og velorganisert.


Brønnøysundregistrene jobber med mange spennende oppgaver for det offentlige Norge og alle innbyggere. Vi bygger en ny og moderne felles registerplattform, forenkler for næringslivet og legger til rette for datadrevet utvikling. Vi har flere store satsinger som er organisert både i prosjekt og produktteam. Vårt største prosjekt er den nye registerplattformen, som blant annet ble brukt til å bygge Kompensasjonsordningen for næringslivet på rekordtid. Vi spiller også en viktig rolle i arbeidet mot økonomisk kriminalitet og arbeidslivskriminalitet i Norge.


Du vil ha tilhørighet i staben kommunikasjon og samfunnskontakt. Ditt primære arbeidsområde vil være å bidra inn i større IT-prosjekter og produktteam, der de benytter smidig utviklingsmetodikk.  Du vil også bidra i arbeidet med det daglige kommunikasjonsarbeidet internt og eksternt


Arbeidsoppgaver

 • ha særskilt ansvar for kommunikasjonen i noen av de største prosjektene og satsingene våre 
 • lage og følge opp kommunikasjonsstrategier og-planer
 • formulere budskap og lage presentasjoner  
 • være pådriver og støtte til kommunikasjonsarbeidet  
 • skape, og vedlikeholde, relasjoner med relevante interessentgrupper i samarbeid med fagseksjonene
 • strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, både internt og rettet mot sentrale samarbeidspartnere og interessenter eksternt
 • bidra inn i daglig arbeid i staben, med eksempelvis foto, video, podkast, internkommunikasjon og mediehåndtering.


Kvalifikasjoner


Du har: 

 • utdanning minimum på bachelornivå. Lang relevant praksis kan kompensere for noe av utdanningskravet.
 • erfaring og kompetanse fra kommunikasjon gjennom tekst og visuelle uttrykk, innsalg og historiefortelling 
 • erfaring og behersker fotografering og podcast
 • erfaring med å presentere prosesser, resultater, aktører, osv visuelt. 


Det er også fint om du har:  

 • kommunikasjonserfaring fra prosjekt eller produktteam som har benyttet smidig metodikk
 • erfaring med sharepoint online, office-produkter, Atlassian-produkter
 • erfaring eller interesse for kreative programmer
 • erfaring eller interesse for strømming av arrangementer 


Personlige egenskaper 

 • du er selvstendig og har gode samarbeidsevner 
 • du jobber systematisk og løsningsorientert 
 • du er god på å rådgi og veilede andre 
 • du har evne til å dele kunnskap og erfaring 


Vi tilbyr

 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger


Arbeidssted vil være Brønnøysund, men arbeidssted ved vårt kontor i Narvik eller Oslo kan også vurderes. Noe reisevirksomhet må påregnes.


Stillingen er fast og lønnes som rådgiver med årslønn fra kroner 478 300 – 636 100 eller seniorrådgiver 553 500-888 200, avhengig av kvalifikasjoner. Prøvetiden er 6 måneder.  


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser. Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO for barnefamilier som flytter til kommunen. Ordningen gjelder fram til 01.01.2024.


For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet anbefaler vi en autorisert oversettelse av vitnemål og godkjenning fra NOKUT.


Ta gjerne kontakt


Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med kommunikasjonsdirektør Kristine Aasen, mob 974 01 947.


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen