Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du mer ansvar i hverdagen og en jobb med samfunnsnytte?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å bekjempe hvitvasking i Norge? Som UX Lead hos Beaufort vil du få mye ansvar og tillit til å videreutvikle produktene våre. Sammen med en dedikert gruppe med kolleger vil du være med på å hindre at penger kommer i feil hender, og gjøre vårt stikk mot organisert kriminalitet.

Informasjon om stillingen

Hvert år hvitvaskes mer enn 1500 milliarder amerikanske dollar gjennom legale finansinstitusjoner verden over. Vårt bidrag i kampen mot hvitvaskingen og økonomisk kriminalitet er digitale produkter, gjennom å gi kundene våre kontroll på hvem de har som kunde. Vi vil gjøre det lettere for de som sitter i fronten å ha kontroll på at kundene deres opptrer ryddig. Vi har digitalisert en tidligere tidkrevende og manuell prosess gjennom vårt software: Kjenn Din Kunde. Les mer om hvordan her.


Som UX Lead hos oss vil du være en viktig del av videreutviklingen og utformingen av "Kjenn Din Kunde" samt fremtidige produkter, hvor du vil være med fra start. Hos oss blir oppgavene dine svært brede og vil handle like mye om systematikk og prosesser som det vil handle om godt design. Vi strever etter å gjøre samfunnet til en bedre plass med verktøyene vi lager. Så for deg som trives med å ha et overordnet blikk og jobbe bredt med alle aspekter ved bedriften vår, så vil vi kunne tilby deg svært mye!

Hvem blir dine nye kolleger?

I innsiktsfasen vil du samarbeide med våre regulatoriske eksperter og vår produktsjef, hvor ideene ofte kommer fra. Ideene realiseres i samarbeid med våre 8 utviklere, hvor du kommer til å jobbe mest med Frontend, CXO (som også er en dyktig designer!) og CTO. Du kan lese mer om dine fremtidige kolleger her.

Liron på frontend vil være en av dine nærmeste samarbeidspartnere, dette sier han om å jobbe i Beaufort: "Beaufort Solutions er et selskap med et meningsfullt mål. Jeg trives med friheten og tilliten som selskapet har gitt meg, som gjør at jeg selv setter føringer på min arbeidshverdag."

Du blir tilbudt

 • En sosial arbeidsplass med store vekstmuligheter
 • Et domene i vekst, med store behov fremover
 • Arbeid med et klart og tydelig formål om å gjøre verden bedre
 • En hverdag hvor du får tillit og fleksibilitet
 • Kort vei til beslutninger, lite byråkrati
 • Et ungt miljø med uformell, leken kultur med stor takhøyde
 • Muligheter for eierskap i bedriften
 • Sentrale kontorlokaler i Oslo
 • Konkurransedyktige betingelser derav pensjonsordning, forsikring og grunnlønn

Arbeidsoppgaver

Dette er en rolle hvor man vil jobbe med et overblikk over hele produktet vårt og hvor man tar ansvar for utformingen i stor grad selv. Arbeidet du vil gjøre styres i stor grad av en selv, og du vil være pådriveren for å styre arbeidet slik du trenger til å utforme produktene.

 • Du vil jobbe med å identifisere brukerbehov og løse problemer av høy kompleksitet
 • Kommunisere ønsket fremdrift og retning på tvers av fagområder internt
 • Jobbe tett med utviklerne våre for å sette utformingen til livs

Vi søker deg som

 • Har erfaring som UX designer, gjerne over et par år
 • Som har faglig tyngde mot interaksjonsdesign og brukergrensesnitt
 • Har du en relevant utdannelse innen interaksjonsdesign er det svært relevant
 • Gode evner til å dokumentere og spesifisere oppgaver til utviklere
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling hos Beaufort
 • Plassering: Sentrum Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Beaufort har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Beaufort Solutions leverer ikke bare et digitalt produkt. Vi har et av Norges fremste fagmiljøer innen AML og compliance, slik at kundene våre som er rapporteringspliktig ihht. hvitvaskingsloven skal få regulatorisk trygghet i alle ledd. Vi har valgt å kalle produktet vårt nettopp hva dette handler om; Kjenn Din Kunde og har fokusert på det viktigste. Kontroll og regulatorisk trygghet i alle ledd, slik at kundene våre kan etterleve kravene i hvitvaskingsloven på best mulig måte. Les mer om vår visjon her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen