Vi søker markeds- og administrasjonskoordinator til Teleplan Globe!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du et hode for markedsføring og kunne tenkt deg å starte karrieren din i et selskap som jobber med nasjonal og internasjonal sikkerhet? Teleplan Globe er nå på utkikk etter en kreativ og ambisiøs marked- og administrasjonskoordinator til deres kontorer på Lysaker. Les mer om stillingen, det er kanskje deg vi ser etter!

Informasjon om stillingen

Som markeds- og administrasjonskoordinator vil du fungere som en viktig administrativ støttefunksjon for vår salgs- og markedsavdeling. Du vil få muligheten til å bruke din digitale kompetanse på innholdet som produseres og markedsaktiviteter som initieres. I rollen som markedsfører ser vi etter deg som ønsker å bruke dine kreative ferdigheter innen tekst og bilde til å synliggjør oss i sosiale medier. Nøkkelen til suksess ligger i dine gode kommunikasjonsevner.

Vi søker deg som er faglig sterk med god systemforståelse og digital kompetanse. Det er avgjørende at du har erfaring og kunnskap med bruk av digitale verktøy som Photoshop og InDesign. Du har god oversikt over digitale kanaler og er kjent med bruk av diverse virkemidler som grafikk og foto. Stillingen er selvstendig og krever en iderik person med kommersiell teft som har forståelse for markedet. Vi byr på en spennende arbeidshverdag med stort spillerom til å være med på å forme vår videre digitale reise.

Vi jobber hardt for å være et selskap med en kultur som skal gjenspeiles i en veldig åpen og omtenksom organisasjon.

Du blir tilbudt

 • Sentral rolle i et internasjonalt selskap i vekst
 • Et inkluderende og profesjonelt miljø
 • Mulighet for å påvirke og forme egen rolle

Arbeidsoppgaver

 • Administrativ støttefunksjon for salg- og produktavdelingen
 • Møtebooking, kundereservasjoner og konferanser
 • Planlegg og administrer ulike reiseplaner for ansatte
 • Generell arrangementsorganisering/koordinering av ulike aktiviteter
 • Planlegge og produsere markedsmateriell til egne kanaler, nettsider og sosiale medier
 • Være ansvarlig for å videreutvikle selskapets grafiske profil og visuelle uttrykk
 • Produsere grafisk innhold som markedsmateriell, presentasjoner o.l.
 • Ansvar for våre sosiale medier

Vi søker deg som

 • Relevant høyere utdanning innenfor markedsføring, administrasjon, design eller respektive studier
 • Bakgrunn og erfaring fra tilsvarende oppgaver/stillinger
 • Du er god i grammatikk og har fremragende kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk
 • God kunnskap innenfor Photoshop og InDesign
 • God teknisk forståelse og arbeider effektivt med digitale verktøy
 • Selvgående og operativ med gode samarbeidsevner
 • Du må kunne bli sikkerhetsklarert i Norge


Som person er du løsnings- og detaljorientert, samt setter stolthet i å levere arbeid av høy kvalitet. Du trives med å jobbe i et høyt tempo og, samt kan være innovativ og kreativ i dine løsninger. Du har effektive skriftlige og verbale kommunikasjonsferdigheter og skriver både norsk og engelsk feilfritt. Det er viktig at du tar eierskap overfor dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver. Hos oss vil du jobbe selvstendig med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med mye ansvar.

Synes du dette hørtes ut som en jobb for deg? Ta kontakt med oss i dag! Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å høre fra deg.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Lysaker
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Teleplan har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Teleplan Globe utvikler feltutprøvde løsninger og programvarer som støtter operativt personell i å ta gode beslutninger under kritiske situasjoner, hvor rask respons er viktig. Teleplan Globe har et strategisk samarbeid med det norske forsvaret og har samarbeidet tett med norsk spesialpoliti i ett tiår. Teleplan ble etablert i 1959 og har operert under privat eierskap gjennom mer enn fem tiår. Vi er stolte av vår historie, men fokus vil alltid være på fremtiden; Informasjonsteknologi forandrer verden, og vi skal bidra. Vi trives i sentrum av utfordringer og problemløsing i tett samspill med våre kunder.

I dag består gruppen av flere selskaper. Teleplan Globe AS er programvareselskapet i denne gruppen. Med ca. 100 ansatte, inkludert mer enn 70 programvareingeniører, designere og utviklere, leverer vi programvare- og systemløsninger til kunder i det internasjonale markedet.

Vi har den tyngste kompetansen i Norge på operative kart- og kommandosystemer, og vi bistår samfunnskritiske partnere og kunder som NATO, Forsvaret og Politiet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen