Nyutdannet 2023 med et øye for design?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
5
Arbeidssted:
Oslo eller Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Studerer du UX/UI design og ser etter en spennende mulighet i et av Nordens fremste miljøer innen både prosessautomatisering, chatbots og applikasjonsutvikling? Det siste året har Avo Consulting bygget opp et solid UX miljø og har planer om å bli de beste i klassen! Vil du være med på reisen?

Informasjon om stillingen

Gjennom stillingen som UX designer kan vi tilby en arbeidsplass med gode muligheter til å vokse og videreutvikle seg både personlig og faglig. Med design og digital produktutvikling som et relativt nyoppstartet satsningsområde vil du få en helt sentral rolle i å bygge og drive frem et godt fagmiljø sammen med flere dyktige kolleger. Alle ansatte i Avo får i tillegg tilbud om eierskap gjennom Avos aksjeprogram.

Lurer du på hvordan onboardingen i Avo ser ut? Plugg i ørene og visualiser dine 100 første dager HER!


Vi jobber mye i tverrfaglige team, noe som fører til at vi deler raust av den unike kompetansen hver enkelt besitter. Du vil være del av et arbeidsmiljø som preges av uhøytidelighet og latter, men seriøsitet og stå-på-vilje når det gjelder. Hvis du tenker at Avo kan være din nye lekegrind, håper vi at du sender oss en søknad samt din portefølje. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gode grunner for å velge Avo Consulting som din arbeidsplass

 • Vi vant DOGA-merket for fremragende design i 2019 for vår logo og visuelle identitet, der vi samarbeidet med Bleed
 • Vi er "fullstack" problemløsere, som elsker å hjelpe virksomheter med å lukke teknologigapet.
 • Vi er lekne av natur, men er blodig seriøse når det kommer til å skape verdi for kundene våre.
 • Vi er tverrfaglige og har alt fra antropologer, arkeologer og organisasjonsvitere, til ingeniører, utviklere og økonomer på kontoret.
 • Vi nyter høy tillit hos kundene våre, som gjør at vi hele tiden får bryne oss på nye og spennende problemstillinger.
 • Vi gir våre medarbeidere høy tillit og frihet til å utvikle seg i den retningene ønsker. Vi har super-freshe kontorer sentralt i Oslo og Bergen, som vi elsker å henge på, men bryr oss ikke så mye om hvor du jobber fra.
 • Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer og pensjonsordninger og en rettferdig bonusordning. Vi gir også de ansatte muligheten til å bli med på eiersiden da vi ønsker å utvikle selskapet sammen, og da er det naturlig at de ansatte får ta del i det.

Vi søker deg som

I Avo er vi ikke så firkantet på hvilke formelle krav du oppfyller – det viktigste er hva du faktisk kan få til, og at du vil bli med på laget for å løse reelle problemer for mennesker. Vi ser etter deg som synes at Avo er et kult selskap og har en profil som spiller godt på lag med ambisjonen vår.

Det er imidlertid noen bokser du bør tikke av:

 • Du har gjennomfører for tiden graden din innen UX design eller tilsvarende designdisiplin. Utdanning innen tjenestedesign er også interessant.
 • Du er glad i å jobbe med kunder og trives på ulike typer prosjekter.
 • Gjerne lekt deg litt i Adobe-pakken eller andre kule systemer, samt gleder deg til å utvikle deg ytterligere innen nye plattformer
 • Kommuniserer flytende på norsk, skriftlig og muntlig

Hvem er så du?

I tillegg til listen ovenfor ser vi etter deg som liker å jobbe i tverrfaglige team og har god kommunikasjons- og formidlingsevne. Du har også høy læringsvilje, arbeidsmoral og entreprenørånd, og samarbeider godt med andre. Du er moden og står trygt i rollen om å kommunisere designperspektivet, og viser mot når du får nye og ukjente oppgaver eller når du er utenfor komfortsonen.

Annen informasjon

 • Oppstart: Høsten 2023, men vi er åpen for tidligere oppstart enn dette
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Oslo eller Bergen
 • Antall stillinger: 5
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Avo Consulting har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening. Vi anbefaler deg derfor å søke så snart du finner

Informasjon om bedriften

Avo Consulting er et ungt selskap i sterk vekst og i løpet av seks år har vi etablert oss som en ledende aktør innen digital transformasjon. Dette har vi klart fordi vi er annerledes, og det har vi tenkt til å fortsette med å være. Vi består av over 100 problemløsere som har det skikkelig gøy på jobb! Vi er blant Nordens fremste innen prosessautomatisering, chatbots og applikasjonsutvikling. Nå begynner vi å få et solid fotfeste også innen digitale brukeropplevelser. Vi kaller det for Avo Experience, og vi har planer om å bli de beste i klassen!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen