Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Systemkonsulent til Nordens ledende aktør innen taleteknologi

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Omilon søker flere medarbeidere til sitt kontor i Oslo.

Med taleteknologi frigjør vi tid for samfunnviktige funksjoner, så de kan fokusere på det som er viktig for dem.

Omilon er Nordens ledende leverandør av løsninger innen effektiv dokumentasjon, og er et av de fremste miljøene i Europa på taleteknologi basert på Microsoft/Nuance teknologi. Vi er også i full gang med å utvikle AI-løsninger for beslutningstøtte som gir ytterligere tidsbesparelser for våre kunder.

Vi leverer software og konsulenttjenester til offentlig helsevesen, både de store helseregionene, spesialister og mindre legekontorer.

Våre talegjenkjenningsløsninger gjør dokumentasjonsjobben enklere og mer effektivt. Gjennom ny teknologi og ved bruk av nye digitale løsninger kan du være med på å halvere tiden som brukes på dokumentasjon, noe som kan frigjøre en hel arbeidsdag i uken.
 
Vi står midt i et teknologiskifte på talegjenkjenningsfronten, og er godt på vei til å levere både fullstendig skybaserte løsninger og delvis skybaserte løsninger, samt mobile løsninger. Teknologien i bruk er Windows-basert, så har du erfaring med Windows teknologi, som Microsoft Windows Server, Microsoft SQL Server og IIS er det en fordel. Vi ser også at kundene våre trender mer og mer mot virtuelle løsninger, så om du interesserer deg for virtuelle miljøer er det positivt.
 
Nå ønsker vi oss flere dyktige kollegaer til vår leveranseavdeling. Leveranseavdelingen jobber med alle aspekter av kundeleveranser – vi hjelper vår salgsavdeling med teknisk støtte i kundesalg, vi utarbeider spesifikasjoner på funksjonalitet og arbeidsflyt i nye løsninger. Vi bistår også vår utviklingsavdeling med produkttest. Vi hjelper våre kunder med planlegging av leveranser og oppgraderinger, samt bistår dem med support ved behov. Vi leverer også opplæring i våre egne produkter. Denne spredningen i oppgaver gjør at en systemkonsulent hos oss har en variert hverdag hvor man får gleden av å prøve seg på mye forskjellig. I løpet av en uke kan vi være både prosjektledere, løsningsdesignere, undervisere, teknikere, testere og studenter.
 
 
Personlige egenskaper

 • Selvstendig og strukturert
 • God læreevne
 • Løsningsorientert
 • Gode formidlingsevner
 • Sosial

 
Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Relevant utdanning på Bachelor-/Masternivå
 • Teknisk prosjektledelse
 • Drift/Kundestøtte
 • Teknisk kundeansvarlig
 • Erfaring fra helsemarkedet


Vi tilbyr

 • Mulighet til å forme egen hverdag
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Liten organisasjon med korte beslutningsveier
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Nyoppussede, kontorer sentralt i Oslo
 • Fleksibel hjemmekontor/kontor-løsning
 • God kantine
 • Gode utviklingsmuligheter

 
Vi kan tilby et sosialt arbeidsmiljø med gode arbeidskolleger – hos oss er det viktig at alle trives på jobben. Vi har søsterselskaper både i Sverige og Danmark, som vi har godt samarbeid med, og vi jobber også med store internasjonale aktører. Du får jobbe med spennende, ny og samfunnsnyttig teknologi. Arbeidsoppgavene får du være med på å forme selv ut fra dine interesser og styrker, og vi oppfatter oss som en fleksibel arbeidsgiver.

Om arbeidsgiveren

Omilon er Nordens ledende leverandør av løsninger innen effektiv dokumentasjon. Vi frigjør tid så samfunnsviktige funksjoner kan fokusere på det som er viktig! Gjennom ny teknologi og ved bruk av digitale løsninger, som talegjenkjenning, effektiviseres det administrative arbeidet. Dette hjelper ressurser i samfunnskritiske samfunnsinstanser, for eksempel for helse, saksbehandlere og offentlig forvaltning. Med våre løsninger halveres tiden som brukes på dokumentasjon, noe som kan frigjøre en hel arbeidsdag i uken.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen