Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli en ekspert på AWS og skyløsninger?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på å designe og utvikle infrastruktur i AWS? Ser du etter et IT miljø med likesinnede teknologi- entusiaster? Som Junior Cloud Engineer hos oss kommer kompetanseheving til å være i fokus. Vi håper at du vil være med på å gjøre AWS teamet vårt enda bedre, og vi vil gi deg midlene for å lykkes i jobben din!

Informasjon om stillingen

Hos oss vil du komme inn tidlig i en stor skymigrering, vi kommer til å flytte løsninger over til AWS. Som Junior Cloud Engineer vil du være en viktig brikke i en stor transformasjon som vil skje over lengre tid. Håpet vårt er at vi sammen kan skape en stabil og effektiv infrastruktur i AWS for Sparebank1 Utvikling. Spesielt er det viktig for oss å nevne at du kommer inn i et stort fagmiljø for skytjenester. Her vil du få økt din kompetanse innen skyløsninger, sikkerhet, driftsløsninger og være med på reisen tidlig. Målet vårt er å bygge din kompetanse og at du vil bli en viktig brikke i vår migrering fremover.

Dette sier det som blir din nærmeste kollega om hvorfor han trives:

"AWS Core bød på en mulighet for å bli med på skyreisen tidlig, og hver dag lærer jeg noe nytt og står overfor stadig nye og spennende utfordringer for å gjøre hverdagen vår best mulig."

Du blir tilbudt

 • Et faglig sterkt miljø med gode kollegaer som liker å dele sin kompetanse
 • Vi har en fadderordning som sørger for at du får støtte i hverdagen
 • Gode muligheter for faglig utvikling - en dag i uka er avsatt som fagdag
 • Tilrettelegging for en hybrid arbeidshverdag
 • Konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger
 • Sentral beliggenhet i Oslo med meget gode kollektivforbindelser
 • Nyoppussede lokaler med sosiale soner, shuffleboard, treningsrom, stillerom og sykkelgarasje

Arbeidsoppgaver

 • Designe og utvikle skalerbar infrastruktur i AWS
 • Lage infrastruktur som kode for AWS tjenester (Terraform)
 • Bidra til automatisering og effektivisering i AWS
 • Forbedre og videreutvikle sikkerhets- og nettverksfunksjonalitet
 • Daglig drift av organisasjonens AWS infrastruktur

Vi søker deg som

 • Har gjerne kompetanse innen nettverk, sikkerhet eller skyløsninger fra studier eller arbeid. Hos oss vil du få opplæring på de områdene som er nødvendig og vil understreke at vi gjerne snakker med deg som er nytudannet
 • Kommuniserer og samarbeider godt skriftlig og muntlig på norsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling hos Sparebank1
 • Plassering: Hammersborggata 2, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sparebank 1 har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SpareBank 1 Utvikling er SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 600 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1 million kunder. Vi går på jobb hver dag for å gjøre hverdagsøkonomien enklere og bedre for folk og bedrifter over hele landet. Vi vektlegger læring og kompetanse, frihet og trivsel i arbeidshverdagen. Dette gjør SpareBank 1 Utvikling til et spennende sted å jobbe, og et godt sted å være.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen