Som Seniorkonsulent Digital Arbeidsplass kan du gjøre hverdagen enklere for Felleskjøpets ansatte!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker deg som vil være med å utvikle Felleskjøpets digitale arbeidsplass. Sammen gjør vi vårt ytterste for å skape gode kundeopplevelser og være en stolt bondepartner. Digital arbeidsplass skal sørge for at alle ansatte har arbeidsverktøyene som skal til for å utføre jobben sin mest mulig effektivt, samhandle best mulig og legge til rette for økt digital kompetanse, samt skape grunnlag for innovasjon. Dette skal gjøres ved bruk av moderne verktøy, basert på blant annet Office 365, Windows 10 og Workplace by Facebook.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor de ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet.

Vi har en «cloud-first»-strategi, og kjører flesteparten av våre tjenester i Microsoft Azure. Her har vi etablert vår skyplattform med en moderne arkitektur basert på Microsofts Cloud Adoption Framework. Felleskjøpet benytter Microsoft Dynamics 365 som forretningsplattform.

Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen, som ligger kun 10 min unna Oslo sentrum.
 
 Arbeidsoppgaver

 • Skape hverdagsmagi for felleskjøpets ansatte ved å utnytte Microsofts nyeste skyteknologi
 • Videreutvikle Microsoft 365-plattformen
 • Jobbe med brukeradopsjon og digital kompetanseheving innenfor Microsoft 365 og Workplace
 • Feilsøking av infrastruktur og plattformkomponenter ved feilsituasjoner
 • Samhandling med leverandører og partnere
 • Fungere som en ressursperson på Microsoft 365 for forretning og andre grupperinger i IT-avdelingen.
 • Delta i valg, innkjøp og implementering av IT løsninger

 
Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå, relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning
 • Teknisk erfaring med Microsoft 365 (Office 365, EMS og Windows 10)
 • Praktisk erfaring med å bruke Microsoft-teknologi for å gi ansatte en effektiv og sikker arbeidsplattformsom legger til rette for samhandling og innovasjon
 • Kompetanse på Azure (spesielt Azure AD) og kjennskap til Workplace by Facebook er en fordel
 • Holder deg oppdatert på den teknologiske utviklingen og trender i markedet
 • Kunnskap om hvordan skape forretningsverdi via teknologi
 • Har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig så vel som skriftlig


Personlige egenskaper Vi ser for oss at du er naturlig positiv og initiativrik, med evne til å inspirere og motivere andre. Det er viktig at du samarbeider godt med andre, samt deler kunnskap, erfaringer og informasjon gjennom effektiv kommunikasjon. For å lykkes må du være en ansvarsbevisst og serviceinnstilt person med teknisk nysgjerrighet. En analytisk og strukturert tilnærming med gode dokumentasjonsrutiner vil være en fordel.

Vi tilbyr

 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Å være en del av et fremtidsrettet selskap med en sterk merkevare
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et moderne teknisk miljø, hvor teknologisk utvikling er viktig for bedriften
 • En arbeidsgiver som ønsker å videreutvikle sine ansatte slik at de trives og øker sin kompetanse
 • Et godt arbeidsmiljø og svært kompetente kolleger
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons-, forsikrings- og lønnsforhold

 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: +47 911 31 414/e-post:?arne.loktu@capus.no ?eller Rådgiver, Rebecca Vatnar på tlf: +47 473 43 087/e-post: rebecca.vatnar@capus.no

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.

Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 17,3 milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen