Rødboka AS søker Key Account Manager

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe for en spennende bedrift som har vært «bibelen» for norske bilforhandlere de siste 30 årene, er dette din mulighet. Vi søker Key Account Manager som skal være med å levere salgsinntekter lokalt og internasjonalt.  

Rødboka AS har i alle år samarbeidet tett med norske bilforhandlere og vi observerer prissvingninger i markedet på mange måter i dag. Du vil ha fysiske møter med kompetente bilforhandlere hvor vi detaljert gjennomgår solgte modeller siste 30 dager til online rapporteringsverktøy, robotsøk etc. Gjennom dette kontinuerlige observeringsmønsteret, kombinert med høy faglig kompetanse og gode statistiske modeller er vi i stand til å prise våre mer enn 800 modeller med imponerende presisjon. Rødboka AS er en del av Autovista Group, en ledende aktør innen dataløsninger for bilbransjen i Europa.

Ditt ansvar vil være å oppnå eller overgå nye inntektsmål ved å fullføre hele salgssyklusen, inkludert prospektering, arrangere og delta på avtaler, svare mulige kunder, presentere relevante produkter og tjenester frem til salget avsluttes. Du vil også bistå med relasjonsbygging med våre nye og eksisterende nøkkelkunder, hvor du vil være Rødbokas ansikt utad. Det er også viktig at du klarer å utvikle sterke, strategisk relasjoner med viktige beslutningstakere og påvirkere hos våre nøkkelkunder.

Som Key Account Manager må du til enhver tid representere virksomheten vår med integritet og profesjonalitet, og salgstilnærminger må samsvare med «Rødbokas måte å selge på». I tillegg til å samarbeide opp mot norske bilforhandlere, vil du også ha et tett samarbeid med Tolletaten og andre relevante og spennende finansielle institusjoner.

Vi søker deg som gjerne har erfaring med å utvikle sterke relasjoner med påvirkere og beslutningstakere på senior-/styrenivå. Har du erfaring med salg av business-to-business data og programvareløsninger, enten til eller innenfor bilindustrien eller annen relevant industri er dette et pluss.

Høres dette ut som noe for deg?
Ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus, Tom Erik Øverbø på 92088686 eller tomerik.overbo@capus.no for mer informasjon.

Om arbeidsgiveren

Rødboka som produkt har vært “Bibelen” for norske bilforhandlere helt siden den kom i markedet i 1993. Selv om produktet fortsatt lever i beste velgående i dag har de fleste av våre etablerte og nye kunder tatt i bruk Rødboka Online (ROL) som i tillegg til tekniske data og prisinformasjon på alle modeller inneholder moduler med stor nytteverdi for deg som driver profesjonelt med bil.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen