Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du jobbe med kundeservice i et globalt ledende selskap i sin bransje?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fredrikstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en utadvendt og positiv person som liker å jobbe med kommunikasjon og service i et livlig miljø? Da kan du være den vi ser etter.

Informasjon om stillingen

Som kundeservicerådgiver hos Webhelp har du en sentral rolle i å veilede alle våre kunder til løsninger som passer dem. Kundekontaktene skjer i hovedsak på telefon, men vi håndterer også kundesaker via e-post og chat. Fordi vi har ansvar for mange ulike typer saker, er jobben svært utfordrende og utviklende. Vi stoler på at du tar ansvar for å løse dine oppgaver og stoler på dine egne beslutninger. Vi håndterer alle typer kundesaker som ikke løses direkte i et fysisk varehus og svarer på alt fra leveringsspørsmål til hvordan vi kan hjelpe dersom kundens produkt ikke fungerer.

Du blir tilbudt:

 • Skreddersydd kurs for din nye rolle og omfattende opplæring
 • Gode utviklings- og karrieremuligheter
 • Mulighet til å vokse i et globalt selskap som er lendende i sin bransje

Arbeidsoppgaver

 • Besvare kundehenvendelser på telefon, e-post og chat
 • Sørge for at kunden får den beste løsningen, hver gang

Vi søker deg som

 • Kommuniserer flytende på norsk, skriftlig og muntlig
 • Kommuniserer godt på engelsk, skriftlig og muntlig


Tidligere erfaring er et pluss, men ikke et krav da vi vekter dine personlige ferdigheter høyere. Vi ser at du trives med å jobbe i høyt tempo med gode kollegaer og fantastiske kunder. Da vi jobber mye etter oppsatte mål, kreves det også at du er målbevisst og har som mål å bli bedre.

Som person er du:

 • Strukturert
 • Moden
 • Selvstendig
 • Serviceorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: 8. september
 • Arbeidsomfang: Arbeid mandag til fredag mellom 08:30 og 22:00
 • Plassering: Fredrikstad
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Webhelp har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Webhelp er et multinasjonalt Business Process Outsourcing-selskap med hovedkontor i Paris, Frankrike, som gjør virksomheten mer menneskelig for verdens mest spennende merkevarer.

Ved å velge Webhelp vil du bli en del av et fellesskap med over 100 000 spillvekslere fra mer enn 190 lokasjoner, som snakker mer enn 80 språk i over 50 land.

Bli med oss på Webhelp vil du få muligheten til å være en del av et flerkulturelt team, et raskt miljø og en mangfoldig pool av engasjerende prosjekter for noen av de mest progressive merkene over hele verden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen