ERP-konsulent for SaaS-løsning innen produksjon og distribusjon til Arribatec

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim eller Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med systemimplementeringer og ha en kundeorientert rolle? Hos Arribatec får du muligheten til å utvikle deg og vokse inn i en konsulentrolle!

Informasjon om stillingen

Arribatec er en ambisiøs tjeneste- og programvareleverandør som har som mål å revolusjonere måten forretningssystemer leveres på. Arribatecs visjon er "One Solution", noe som innebærer at de tilbyr en helhetlig programvare- og leveringsmodell for sine kunder, og gir kunden et konkurransefortrinn ved bruk av digitale virksomhetsløsninger. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til over 400 ansatte.

RamBase er en skybasert ERP-løsning som hjelper virksomheter innen produksjon og distribusjon med å få kontroll over hele verdikjeden fra salg til produksjon til levering. Arribatec er RamBase partner og de opplever stor etterspørsel av kunder til å implementere SaaS-løsningen. De ønsker derfor å styrke deres posisjon og leveranseevne på RamBase ERP Cloud gjennom at ansette flere konsulenter.

Som RamBase-konsulent i Arribatec blir du spesialisert innen kjerneområder i produktet gjennom opplæringsprogrammer og kvalifiseres til å fylle sentrale roller i leveranseteam i implementeringen av tjenesten hos kunder. Du vil også lære opp brukere hos kunder i samband med implementeringen og utføre brukerstøtte ved behov etter implementeringen. Som RamBase-partner har Arribatec tilgang til svært gode treningsprogrammer, og fagspesialister som kan støtte dere i starten. Du vil være en bidragsyter for å løse oppgaver både selvstendig og i samarbeid med andre konsulenter i team.

På sikt vil du kunne støtte og veilede nye konsulenter, ha ansvar for kartleggingsprosesser og/eller gjennomføring av demoer. Kanskje brenner du for kommunikasjon og ledelse og har som mål å jobbe med prosjektledelse? Det er mange muligheter at vokse som konsulent i Arribatec!

Arbeidsoppgaver

 • Implementering av tjenesten hos nye kunder
 • Oppsett og verifikasjon av nye kundesystem for definerte fagområder
 • Opplæring og kursing i bruk av RamBase for kunde
 • Brukerstøtte
 • Samarbeide både med andre konsulenter og med brukere hos kunder for å sikre at brukerne utnytter RamBase effektivt

Vi søker deg som

 • Har arbeidserfaring (deltid eller heltid) med bruk/implementering av ERP/økonomisystemer/produksjonssystemer i produksjons- og logistikkbedrifter
 • Har interesse av å jobbe med systemer og teknologi
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig


Som person er du nysgjerrig på å forstå forretningsprosesser, og har et ønske om å lære og utvikle deg som konsulent. Du er serviceorientert overfor kunder, glad i problemløsning og kan samarbeide godt med andre i team. Disse personlige egenskapene vil bli tillagt vekt sammen med den formelle kompetansen.

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Gjerne snarest, etter avtale for den rette kandidaten.
 • Arbeidsomfang: Dette er en fulltidsstilling for et engasjement på 6 måneder med gode mulighet for fast ansettelse i Arribatec etter de første 6 månedene.
 • Plassering: Økern Portal i Oslo eller Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte oss på kandidat@academicwork.no
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Arribatec er en global leverandør av digitale forretningsløsninger som støtter kunder i å oppnå konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av IT. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til over 400 ansatte og har kontorer i Norden, Europa og USA. Det er mange muligheter for å vokse hos Arribatec, og vi håper du vil bli med på laget!

RamBase ERP Cloud er et fullverdig ERP-system for produksjons- og distribusjonsbedrifter. Tjenesten er i skyen, alt er integrert og alle prosesser knyttes sammen. Løsningen sikrer riktig informasjon, til rett person, til rett tid og gjør kundene i stand til å fokusere på sin kjernevirksomhet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen