Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektcontroller

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.08.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag? - og spennende karrieremuligheter som controller innen prosjekt og IKT?  

Vi søker en prosjektkontroller som vil være med å utvikle Sykehuspartner HF. Sykehuspartner er en sentral bidragsyter både for utvikling av nye løsninger og gjennomføring av prioriterte programmer og prosjekter i Helse Sør-Øst. IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag. Gjennom prosjektene i program STIM bygger Sykehuspartner en moderne IKT-infrastruktur for å møte sykehusenes behov for innovasjon og digitalisering. Sykehuspartner HF leverer fremtidsrettede og effektive IT løsninger som bidrar til at helsepersonell får fokusert på hovedoppgaven; pasientbehandling

Som prosjektcontroller hos oss vil du bistå med økonomistyringen i prosjektene. Du vil arbeide med business case, budsjett, usikkerhetsvurderinger, månedlig statusrapportering og fremdrift i prosjektene.  

Du er grundig og presis i din utøvelse og har høyt fokus på gjennomføring, samt rapportering og presentasjon av relevant informasjon. Du samarbeider og kommuniserer godt og liker å jobbe med en kombinasjon av prosjektoppfølging, analyser og rapportering.

Arbeidsoppgaver

 • Være en støtte for program- og prosjektledere og delta aktivt i prosjektarbeidet, med hovedansvar for finansiell rapportering og oppfølging
 • Sikre økonomisk styring og fremdriftsrapportering på IKT-prosjekter. Kvalitetssikre investeringer og driftskostnader i prosjektene
 • Rapportere resultater og analyse til programledelse og øvrige interessenter
 • Bidra ved utarbeiding av business case, usikkerhetsanalyser og oppfølging av avtaler
 • Være aktiv bidragsyter i prosesser med å etablere budsjett og økonomisk langtidsplan
 • Jobbe aktivt med identifisering av gevinster fra prosjektene og bidra til realisering av disse

Kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse på minimum bachelornivå
 • Minimum 5 års relevant erfaring fra revisjon, controlling, analyse eller konsulentvirksomhet
 • Erfaring fra å arbeide med prosjekter
 • God forretningsforståelse
 • Erfaring med ledelsesrapportering,
 • Sterk interesse og forståelse for IT, digitalisering og SaaS
 • God kjennskap til bruk av økonomi-/rapporteringssystemer og MS Office, spesielt Excel. 

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være analytisk, ha solid forretningsforståelse og være forbedringsorientert. Du må ha forståelse for kostnadsdrivere og samtidig ha evnen til å se hele bildet. Videre er du strukturert og målrettet i ditt arbeid og har stor gjennomføringsevne. Som person er du positiv, imøtekommende og omgjengelig. Du kommuniserer godt med alle nødvendige parter.

Vi tilbyr

 • En interessant og selvstendig stilling i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
 • Konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Et godt og humørfylt arbeidsmiljø, med dynamikk og høyt arbeidstempo
 • Gode utviklingsmuligheter i et stort firma
 • Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale


 Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Stig Helge Abelseth
Stillingstittel
Økonomisjef
Telefon
951 97 499
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen