Vil du bli del av vårt utviklingsteam for fremtidens helsetjeneste?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.08.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Helsesektoren og Helse Sør-Øst vil som følge av samfunnsutviklingen få stadig flere oppgaver i årene som kommer og dette stiller økte krav til teknologistøtte. Viktige endringer som blant annet økt bruk av hjemmebehandling, bygging av nye sykehus og utvikling av teknologi i sykehusene stiller krav både helsearbeidere og teknologer.  Sykehuspartner har en sentral rolle i dette, og vi jobber nå med å styrke vår kompetanse, kapasitet og etablere nye leveransemodeller for teknologiutvikling.

Sykehuspartner etablerer nå et utviklingsmiljø som vil ha en sentral rolle i å ta frem nye løsninger for helseforetakene i Helse sør-øst. Som del av dette skal Sykehuspartner bygge en plattform for moderne tjenesteutvikling. Viktige oppgaver nå er automatisering ved hjelp av Infrastruktur som kode (IaC), mikrotjenester/APIer og innføring av løsninger for no-code/low-code prosessplattform og etablering av en “developer store” for utviklere.

Plattform-teamet er en sentral del av Sykehuspartners videre digitalisering og er et område vi satser på. Dette teamet skal sørge for en stabil plattform og at utviklerne har en enklest mulig hverdag.  I tillegg har teamet en "enablement" rolle i å definere hvordan vi jobber med kildekode, utvikling og utrulling av nye tjenester.  

Vil du vite mer om teknologiutvikling i Helse Sør-Øst? Les mer om dette i Regional utviklingsplan 2035. Regional utviklingsplan 2035 - Helse Sør-Øst RHF (helse-sorost.no)

Hva ser vi etter?

Vi ønsker deg som har kompetanse til finne ut av ting på egenhånd, men som også jobber godt i team. Du må like å løse problemer innenfor et komplekst fagfelt.  Vi er ute etter personer har høyskole/universitetsutdanning innen IKT og minimum 3 års erfaring fra devOps og smidig utvikling som kan fylle følgende roller:

Techlead
Vi behøver nå en erfaren utvikler som kan ta rollen som lead i vårt utviklingsteam og som kan være med på å bygge både team, vår organisasjon og vår arbeidsmetodikk. Du må ha erfaring fra å lede teknologiinitiativer.

 • Erfaring som utvikler, fortrinnsvis full stack 
 • Kunne de mest brukte programmeringsspråk og rammeverk
 • Forstå UX, designpatterns, metodikker, struktur og beste praksiser. 
 • Skyteknologier i bredt, fortrinnsvis Azure/M365
 • Infrastruktur som kode (IaC)
 • Utvikling og tilgjengeliggjøring av mikrotjenester/API
 • Automatisering, low-code/no-code verktøy,
 • Kunnskap om og erfaring fra moderne utviklingsmetodikk 


Fullstack/backend/frontend utviklere
Vi søker utviklere til vårt tverrfaglige team som skal jobbe med utvikling av vår “developer store” og tilgjengeliggjøring av innholdet i denne, herunder APIer, åpen kildekode, containere, testmiljøer med mer. Som del av teamet vil du få mulighet til å utvikle rollen og oppgavene. Et viktig mål for teamet er å øke utviklingshastigheten fra ide til kundeverdi. For denne rollen bør du ha erfaring fra ett eller helst flere av følgende kompetanseområder:

 • Kjennskap til mest brukte programmeringsspråk og rammeverk 
 • Forstå designpatterns, metodikker, struktur og beste praksiser. 
 • Skyteknologier, fortrinnsvis Azure/M365
 • Infrastruktur som kode (IaC)
 • Utvikling og tilgjengeliggjøring av mikrotjenester/API
 • Automatisering, low-code/no-code verktøy, infrastruktur som kode (IaC)
 • Kunnskap om og erfaring fra moderne utviklingsmetodikk


Utvikler low-code/no-code applikasjoner

Vi ser på automasjon som en viktig del av effektivisering av tjenester og for utvikling av nye helsetjenester, og vi har dette som et viktig satsingsområde. Vi søker derfor low-code/no-code entusiaster med erfaring innenfor et eller flere kompetanseområder.

 • Skyteknologier, fortrinnsvis Azure/M365
 • Webutviklingsrammeverk
 • Utvikling og tilgjengeliggjøring av mikrotjenester/API
 • Erfaring med utvikling av connectors
 • Erfaring med automasjon/orkestrering, gjerne med low-code/no-code
 • Generell teknologiforståelse og erfaring fra utviklingsarbeid

Vi tilbyr

 • Faglig utfordrende oppgaver med mulighet til å påvirke utvikling av fremtidens helseløsninger
 • En rolle hvor du får bidra i oppbygging og utvikling av utviklingsmiljø i Sykehuspartner
 • Godt arbeidsmiljø som preges av samarbeid og høy grad av selvstendig ansvar
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Teamet vil ha sitt virke i våre kontorer sentralt på Skøyen i Oslo. 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Hans Gallis
Stillingstittel
Virksomhetsarkitekt
Telefon
971 83 838Kontaktperson
Frode Åsen
Stillingstittel
Virksomhetsarkitekt
Telefon
481 08 470

Kontaktperson
Morten Vågen
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
920 14 935
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen