Vil du jobbe i grensesnitt markedsføring og IT?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du allerede digital kompetanse og god systemforståelse, men ønsker i neste jobb å påvirke bedriften mot deres strategiske mål? Da anbefaler vi deg å søke nå!

Informasjon om stillingen

Norengros har fokus på vinnerkultur og teamarbeid, noe som har gitt suksess i over 30 år. I rollen som digital markedsutvikler vil du bli en del av dette og du vil bli sterkt involvert i alle sider av salget mot bedriftsmarkedet. Dette er en sentral og spennende stilling hvor du vil få stor mulighet til å påvirke egen hverdag og kjedens retning.

I denne rollen ser vi etter deg som er analytisk og selvgående, men det er også viktig at setter pris på et godt samarbeid med kollegaer og leverandører for å komme frem til de beste løsningene. Systemforståelse og prosjekterfaring er verdifullt, men det viktigste er at du brenner for å skape økt salg og gode digitale kundereiser.

Arbeidsoppgaver

 • Koordinering av salgs- og markedsføringsaktiviteter i digitale kanaler
 • Konverterings- og søkemotoroptimalisering på produkter og innhold
 • Koordinering, analyse og oppfølging av sentrale markedsaktiviteter
 • Bistå med opplæring og brukerstøtte i digitale verktøy
 • Delta i prioriterte prosjekter på tvers av ansvarsområder
 • Bidra til å sikre helhetlige digitale kundereiser på tvers av alle salgskanaler

Vi søker deg som

 • Med fordel har fullført høyere utdannelse innen markedsføring, digital markedsføring, IT eller lignende
 • Minst 4-5 års erfaring med digitalt salg og markedsføring – gjerne fra B2B-markedet
 • Gjerne har erfaring med e-handelsplattformer, PIM og CRM-systemer
 • Med fordel har erfaring med analyseverktøy som Qlik, Google Analytics eller Power BI
 • Har god forståelse for komplekse verdikjeder på tvers av systemer
 • Har god muntlig og skriftlig formidlingsevne, både på norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Norengros
 • Plassering: Helsfyr, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Norengros har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til bedrifter i privat og offentlig sektor. Sortimentet omfatter kontorrekvisita, emballasje, storhusholdningsprodukter, møbler og medisinske forbruksvarer. Virksomheten er en landsdekkende kjede av 12 bedrifter. Vår logistikkløsning er basert på lokale fullsortimentslagre og 37 engros-butikker som gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle kunder.

Norengros ble etablert i 1989, består i dag av ca. 1000 ansatte og har svært solid økonomi. Norengros satser sterkt på bærekraft og digitalt salg for å ligge i forkant av markedets forventninger. Norengros er sertifisert som klimanøytral. Kjedeadministrasjonen med over 50 ansatte holder til på Helsfyr i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen