Er du REMA 1000s nye testleder?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du ambisjoner om å ta på deg en rolle hvor du ikke kan alt fra starten av, men er klar til å finne ut av det? I REMA 1000 får du sjansen! Ønsker du å jobbe med koordinering, planlegging og utvikling av testarbeidet i systemer? Da anbefaler vi deg å søke!

Informasjon om stillingen

Som operativ testleder vil du være del av et team som drifter, videreutvikler og støtter kjernesystemer i REMA1000. Teamet er en del av avdelingen Digitalisering og IT (DigIT) som har cirka 60 ansatte og er ansvarlig for utviklingen av REMA 1000s IT-tjenester, teknologiplattformer og digitale tjenester, både mot kunder, butikker, interne sluttbrukere og samarbeidspartnere. Du vil som testleder samarbeide med fagavdelinger i hele verdikjeden, fra produksjon til butikk, og med eksterne leverandører.

Teamet ditt sikrer at varer flyter sømløst gjennom verdikjeden og at systemene fungerer som de skal gjennom testing ved oppgraderinger og feilsøking, og det er her rollen din kommer inn! Du vil som testleder lede den operative delen av testaktiviteter gjennom planlegging og koordinering.

Hvert halvår utføres en større oppgradering av hele systemet med end-to-end-tester, og hver uke mindre utvikling av funksjoner som skal testes, i tillegg til nye systemimplementeringer. Du skal sørge for at systemene som brukes i butikk og på hovedkontor i REMA 1000 er av ypperste kvalitet.

Rollen kan tilpasses din bakgrunn og erfaring, og du vil ha forutsetninger for å utvikle deg i rollen etter dine behov. En erfaren testleder vil bistå i din utvikling gjennom kunnskapsdeling og coaching. For å trives i rollen tror vi at du brenner for kvalitetssikring, har evne til å kommunisere godt med mennesker med ulike tekniske kunnskapsnivåer og ser sammenheng mellom aktiviteter og konsekvenser.

Du blir tilbudt:

 • Å bli en del av et faglig sterkt team, med mangfold og stort engasjement!
 • Stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag
 • Mulighet for å ta relevante sertifiseringer - ISTQB, TMAP e.l.
 • Et godt arbeidsmiljø, REMA 1000 og REITAN har gjennom en årrekke blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i Great Place to Work® sin årlige kåring
 • Fleksibel arbeidstid
 • God kantineordning/kaffebar
 • Eget treningsrom

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide testplaner - forberedelse og koordinering av testaktiviteter
 • Bidra til forbedring, og der det er hensiktsmessig automatisere testprosesser
 • Være en aktiv pådriver i test- og kvalitetssikringsarbeidet
 • Sikre at feil og underliggende årsak blir rettet
 • Følge opp utviklingsarbeid mot vareleverandører, interne ressurser og ressurser fra internasjonale IT-leverandører

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdanning innenfor teknologi - relevant erfaring kan kompensere for høyere utdanning
 • Har noe erfaring med system- og applikasjonstest (skoleprosjekt, praksis, arbeidserfaring eller annen dokumentert erfaring)
 • Har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
 • Er opptatt av kvalitet i alle ledd


Det er en stor fordel med erfaring fra handels- og dagligvarebransjen, som butikk eller distribusjon.

Som person er du:

 • Strukturert
 • Tilpasningsdyktig
 • Inspirerende

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i REMA 1000
 • Plassering: Gladengveien 2, 0661 Oslo
 • Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte oss gjennom kandidat@academicwork.no
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

REMA 1000 er Norges ledende dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen