Front-end og app-utvikler søkes til Now IT

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.07.2022
Gå til søknadsskjema

Vil du kunne velge mellom in-house- og kundeprosjekter? Vil du være med på utviklingsprosjekt fra start til slutt? Vi tilbyr gode ordninger, varierte oppgaver og utviklingsmuligheter!

Informasjon om stillingen

Now IT AS et solid firma som over de siste årene har opparbeidet seg en stabil kundebase. Vi jobber med egne in-houseprosjekter samtidig som vi tilbyr konsulenttjenester til våre kunder. Her har du muligheten til en variert arbeidshverdag, og for tiden er vi i oppstartsfasen med prosjekter du nå kan få muligheten til å ta del i. Blant annet starter vi nå prosjekter innen apputvikling og skybaserte system hvor rette person vil kunne være med på utviklingsprosessen fra start til mål.

Vi benytter Java, Python, .NET, JavaScript, Vue/React, PHP, MS SQL og Oracle og har i tillegg sterk kompetanse innen Unit4 Business World. Vi er nytenkende og opptatt av modernisering samtidig som vi har fokus på å være lydhøre for gode idéer samt å tilpasse oss kundens behov.

Hos oss får du:

 • Varierte oppgaver og en fleksibel arbeidshverdag.
 • Faglig sterke kolleger.
 • Et godt arbeidsmiljø med gode betingelser og fokus på samarbeid og deling av erfaring og kunnskap.
 • Eierskap til den bedriften du arbeider i med mulighet for eierandeler og bonus.

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe med inhouse- og/eller kundeprosjekter.
 • App-utvikling.
 • Utvikle nye løsninger og funksjoner frontend
 • Bidra til utvikling av ferdigheter og kompetanseheving internt.

Vi søker deg som

 • Har relevant utdannelse på høyskolenivå
 • Har ferdigheter innen frontend teknologi
 • Med fordel kan vise til arbeidserfaring eller egne prosjekter
 • Med fordel kjenner til Flutter og/eller React Native - eller ønsker å lære


Videre ser vi etter deg som har en genuin interesse for å optimalisere løsninger og prosesser for best mulig resultat. Deg som evner å jobbe selvstendig, har høy arbeidskapasitet, er proaktiv, serviceorientert og gjerne innehar en god kommersiell forståelse.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100 % fast
 • Plassering: Krambugata 2, 7026 Trondheim. Det er også mulighet for fleksibilitet med noe hjemmekontor.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Dersom du har noen spørsmål vedrørende stillingen, gjerne ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Kevin Jørgensen på kevin.jorgensen@academicwork.no. Søknadsfrist er satt til 25. Juli 2022, så dersom du synes denne stillingen virker interessant er det bare å søke!

Informasjon om bedriften

Now IT AS ble etablert i 2019 av tre konsulenter/rådgivere som ønsker å styre sin egen arbeidsplass. Vi er en Trondheimsbasert bedrift, mens våre kunder kan komme fra hvor som helst!

Vår kjernekompetanse ligger innen utvikling av integrasjoner og komponenter til Unit4 Business World, samt systemutvikling, løsningsarkitektur og prosjektledelse. Videre tilbyr vi konsulenttjenester og produksjon innen lønn og regnskap.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen