Er du svensk og vil jobbe med community management?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med Discovery+ ser vi etter en fleksibel svensktalende seerkontakt som med stødig hånd kan håndtere deres sosiale medier.

Informasjon om stillingen

I rollen som seerkontakt vil du bli viktig for håndtering av svenske discoverry+ sine sosiale medier. Din hovedoppgave vil være å håndtere og besvare henvendelser i alle sosiale medier tilhørende plattformen. Du vil også moderere og overvåke trender eller annet som må tas tak i andre steder i organisasjonen.

Du vil i all hovedsak jobbe hjemmefra, fra din egen pc. Arbeidstid vil variere mellom dagvakter, kveldsvakter og helgevakter.

Det forutsettes at kandidater som ønsker å bli vurdert for stillingen har erfaring fra å bruke streamingtjenester både via mobil (iOs, Android), nettbrett, mediasenter (Apple TV, Chromecast) og/eller datamaskin (Mac, Windows).

Arbeidsoppgaver

 • Håndtere og besvare henvendelser fra kunder i sosiale medier
 • Overvåking og moderering av sosiale medier
 • Forefallende administrativt arbeid

Vi søker deg som

 • Gjerne er student
 • Gjerne har erfaring fra community management eller håndtering av sosiale medier
 • Er positiv og serviceminded
 • Snakker og skriver flytende svensk
 • Irriterer deg over skrivefeil
 • Har en generell god teknisk forståelse
 • Besitter din egen PC, da det er denne du skal benytte i arbeidstiden


Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 25 %, 15-20 timer i uken. 6 måneder med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Discovery+ har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Discovery+, er Discovery Networks streamingtjeneste. Discovery Networks Norway er et TV-hus med et bredt sprekterav kanaler, spennende program og populære profiler.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen